FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

În 2013, Rada vrea un Rapid ca în poveşti » Cum şi-ar dori să se metamorfozeze clubul

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 14:24

Anul 2013 va fi unul dintre cele mai grele pentru clubul Rapid. Giuleştenii au declanşat procedura de insolvenţă şi vor fi nevoiţi să se descurce cu resurse minime în retur.

Antrenorul Marian Rada mărturiseşte la final de an cum şi-ar dori să arate Rapid în 2013. “Mie mi-e dor de Rapidul care făcea performanţă. Vreau ca în 2013 să văd un club profesionist, care-şi respectă angajaţii, un club care-şi respectă jucătorii, antrenorii, un club adevărat. Aş vrea ca anul 2013 să aducă Rapidului forţă, o recîştigare a încrederii jucătorilor şi antrenorilor, pentru că e mare nevoie.

Să poată da pe teren maximum, trecînd peste neajunsuri. Va fi greu să mă întîlnesc din nou cu ei pe 10 ianuarie şi să îi văd nemulţumiţi şi afectaţi", a spus Rada pentru Dolce Sport.

Iencsi povesteşte cum a plecat de la Rapid după doar o zi: "Eu sînt altfel educat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vicrapidistu
vicrapidistu  •  31 Decembrie 2012, 14:00

Sa ramana la club,dar nu ca antrenor principal !

stelist86
stelist86  •  31 Decembrie 2012, 06:05

TAMPONATULE,visezi cai verzi pe pereti !are grija COPOS sa .........schieze !sa auzim numai de bine !

catzulinho
catzulinho  •  30 Decembrie 2012, 22:15
Postat de rapid_visiniu pe 30 Decembrie 2012, 16:35

@fartchild,@jalemare...si ma rog unde ati vrea voi sa plece Rada?Omul asta si-a dedicat intreaga viata clubului Rapid!Cine citeste comentariile voastre ajunge la concluzia ca nu e bine in viata sa alegi cu inima ci cu mintea.Daca vi le-ar citi si Rada probabil ca i s-a umple ochii cu lacrimi si s-ar intreba de ce n-a plecat cand a avut prilejiul la mai bine. Ce antrenor ar fi facut fata in tur cu un asemenea lot uzat,fara niciun orizont?Poate ca nu mai e cazul sa ramana in continuare antrenor principal la Rapid,dar sa aiba parte de un astfel de tratament e foarte urat.El trebuie RESPECTAT si pastrat in continuare in cadrul clubului.Respect Rada,multumim pentru ce ai facut si faci pentru no

Nu e suficient sa vreti, trebuie sa si poti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează