FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

In colimator

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Iancu a contestat delegarea baimareanului Balaj la derby-ul cu CFR. Timisoara nu rumega nici o decizie in privinta desemnarii arbitrilor.

Dupa ce Alexandru Tudor a fost contestat in runda trecuta cu Iasiul, acum a venit rindul lui Cristian Balaj, arbitrul derbyului de duminica, sa intre in vizorul patronului banatenilor, Marian Iancu. "Pe noi o sa ne arbitreze in permanenta cei mai buni. si ei vor fi intotdeauna iertati, pentru ca orice greseala a lor va fi considerata una omeneasca. La cite am patit noi la Cluj, sigur se va gresi in defavoarea noastra. Asta e, Poli va trebui sa joace intotdeauna impotriva a vreo 17 oameni, in loc de 11. Asta cel putin atita timp cit delegarile vor fi facute de o sigura mina. Pe Dinamo, sa o arbitreze ilustrii necunoscuti, ca noi o sa avem toata lista FIFA", a sarjat Iancu.

Iancu nu s-a putut abtine sa nu conteste competenta lui Ionut Lupescu, noul responsabil cu delegarile arbitrilor. "Nu vreau sa jignesc, intreb numai, la ce sa ne asteptam cind toate delegarile se fac de Ionut Lupescu? Este un simplu functionar, nu are nici o calitate compatibila cu ceea ce i s-a dat sa faca. Ce delegare poate sa-mi faca cu Dinamo, cind el a declarat ca e dinamovist? Ce delegari poate sa faca un om pe care noi nu l-am ales si care nu ar fi fost ales in veci vecilor acolo? Unde e independenta? Pentru ce si-au luat pirghiile? Ce mai cautam noi in campionatul asta?", a incheiat Iancu.

"Avem un arbitru din Baia Mare, un ardelean, la un meci in care joaca ardelenii cu banatenii. Asta e"

Marian Iancu, patron Poli Timisoara

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează