FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

În două săptămîni, Negoiţă devine şeful suprem de la Dinamo: "Le-am explicat jucătorilor planul"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 15:22

Ionuţ Negoiţă, cel care ar urma să devină acţionarul principal la Dinamo, s-a întîlnit azi cu jucătorii pentru a le vorbi despre viitorul echipei.

"Le-am explicat că se lucrează la un plan şi că sîntem aproape de a-l bate în cuie. E un plan pe o durată lungă şi care să genereze performanţă. Dacă toate lucrurile decurg conform planurilor, jucătorii îşi vor primi banii imediat ce îl vom pune în aplicare.

Nu s-a pus problema ca jucătorii să nu intre la meciul cu Rapid. Dar lucrurile au ajuns la un moment dat la extrem, ei sînt de înţeles", a declarat Negoiţă la GSP TV.

Omul de afaceri va deveni numărul 1 în club: "Săvulescu se retrage, iar Badea are ceva probleme. În proporţie de 90% m-am înţeles cu domnul Badea. În două săptămîni semnăm actele".

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (50)
englezu
englezu  •  01 Martie 2013, 09:38

Da, e bine sa vina un conducator cu bani si cu "bagheta": comanda la el ! Important este ca acest conducator sa fie profesionist si nu un bisnitar ( cum au fost badea, borcea, savulescu, etc.) Pacat ca nu s-a putut realiza tandemul Tiriac - M. Lucescu, adevarati profesionisti. Pacat !

supersolo
supersolo  •  28 Februarie 2013, 23:42

De moment e doar lupta ptr putere ....urmeaza o perioada de vid...la conducere ..dupa care incepe stabilitatea ....la Dinamo. Pana atunci insa ....Dinamo mai are de tras ....Negoita nu se baga cu capul inainte cum au facut altii...cel putin la toate firmele sale a luat-o de la ...si uita-te ca nu a ratat niciodata la nici o firma ...sper sa nu se intample in sport...desi e cel mai imprevizibil domeniu ...si cel mai alunecos.

gymd
gymd  •  28 Februarie 2013, 22:43

ce tot atata chirurgie pe creier frate, cel mai bun om si cu putere este ION TIRIAC, din pacate el se pricepe la tenis nu la Fotbal, dar a recunoscut ca este Dinamovist de cand s-a nascut, dezavantajul este ca in loc de mingi de fotbal ar lua de-alea de tenis :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează