FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

In pericol?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Pe adresa Interului au sosit o scrisoare de amenintare si doua gloante intr-un plic. Politia investigheaza. Ingrijorare la Inter. Ieri, la sediul clubului, s-au primit o scrisoare de amenintare si doua gloante intr-un plic. Predata personal, misiva reprezinta o amenintare cu moartea in toata regula, iar vizati sint Cristi Chivu si coechipierii sai, antrenorul Roberto Mancini si patronul nerazzurrilor, Massimo Moratti.

"Scrisoarea pare opera unui nebun. Continutul ei e de-a dreptul delirant", a dezvaluit unul dintre purtatorii de cuvint ai Chesturii din Milano. si mai sint cele doua gloante, a caror prezenta sugereaza o practica folosita in crima organizata italiana. Cind urma sa lichideze pe cineva, Mafia ii trimitea asa ceva acasa.

Desi spera sa fie doar o gluma proasta, autoritatile au luat amenintarile foarte in serios si au deschis deja o ancheta. Iar securitatea jucatorilor si a oficialilor Interului a fost intarita.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează