FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În urmă cu două luni era bun de Barcelona, acum Becali îl face praf: "Nu avem nevoie de el dacă nu face magie" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 18:07

Cristi Tănase, 26 de ani, e în cădere liberă. După ce a fost cel mai bun stelist în perioada de pregătire, "decarul" Stelei s-a stins şi este ameninţat de Gigi Becali cu banca de rezerve.

"Sînt dezamăgit de Tănase. Dacă el este «magician», aşa cum am zis eu, iar el nu mai face magie, atunci este o problemă. Poate are o problemă în viaţa lui privată. Nu ştiu.

Dar nu mă interesează să vorbesc de Tănase acum, pentru că avem o echipă puternică. Nu mai avem nevoie de Tănase. Pentru că noi avem nevoie de viteză în bandă. E treaba lui Tănase, nu e treaba mea, eu nu cîştig bani din fotbal, el trebuie să se gîndească", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Acum două luni era bun de Barcelona
Schimbarea lui Tănase e radicală. În cantonamentele din Marbella şi Antalya a uimit cu pofta de joc pe care o arăta, iar Gigi Becali avea numai cuvinte de laudă la adresa sa: "Ăsta arată de parcă în fiecare zi primeşte o injecţie cu fotbal. Se injectează cu fotbal, e dat naibii, nu ştiu ce face. Pe cuvîntul meu, ar fi cel mai indicat să joace la Barcelona. Ar face faţă fără nici un fel de problemă. Eu zic că ar face 100% faţă să joace la Barcelona. Prea găseşte soluţii în orice încurcătură ca să paseze".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
imperator
imperator  •  18 Martie 2013, 21:20

Tănase acum mai are șanse doar la Barca..... din Cișmigiu ! :)

treadstone
treadstone  •  18 Martie 2013, 20:58

Iniesta tremura daca vine Tanase la Barca...acum sa vedem cand apare filmul asta SF

axi1
axi1  •  18 Martie 2013, 20:37

Cred ca, pentru prima oara in viata mea, sunt de acord cu parerea ciobanului! Cat despre "eu nu castig bani din fotbal" - nu, tu castigi munti de bani din fotbal, japitza!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează