FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transfer SF încercat de Dinamo: „Cortacero negociază pentru fostul nouar al lui Real Madrid”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 11:25 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 12:15

Dinamo abia a demarat achizițiile și l-a transferat gratis pe mijlocașul Vlad Achim (31 de ani). Pe piață a fost lansată acum o variantă bombastică de transfer: Pablo Cortacero ar negocia pentru Roberto Soldado (35 de ani), fostul atacant de la Real Madrid, Valencia și Tottenham. 

Noii șefi de la Dinamo ar vrea să aducă 7 jucători spanioli, iar pe lista lui Pablo Cortacero și Rufo Collado s-ar afla și Roberto Soldado, atacant la final de contract cu Granada, în La Liga. Se pare că cei de la Dinamo i-ar fi făcut o propunere fostului vârf de la Real Madrid, susține versiunea în română a site-ului Eurosport, și așteaptă un răspuns cât mai curând. 

Ce șanse are Roberto Soldado să ajungă la Dinamo

Sursa citată notează totuși că șansele de transfer sunt destul de mici, după ce lui Soldado i-a fost propusă prelungirea pe un sezon a acordului cu Granada de către antrenorul Diego Martinez. Echipa a terminat pe 7 în La Liga și va juca în Europa League.

Dinamo va încerca totuși să transfere din Spania în această vară, mai scrie eurosport.ro. Ar fi vorba despre 3 fotbaliști de la Girona, care ar urma să fie aduși pe filiera fratelui lui Pep Guardiola, Pere, care este agent de jucători. 

800.000 de euroeste cota lui Soldado, potrivit transfermarkt.de

Cine e Roberto Soldado

Născut la Valencia, Soldado a fost crescut la juniorii lui Real Madrid, Ulterior a mai jucat la Osasuna, Getafe, Valencia, Tottenham, Villarreal, Fenerbahce, iar din iulie 2019 e la Granada..

+11 FOTO

Soldado a jucat la Real Madrid în două perioade, 2005-2006 și 2007-2008. La a doua aventură la madrieleni, a ieșit campion și a purtat tricoul cu numărul 9, într-o echipă cu  Raul, Higuain, Guti, Casillas, Robinho, Sergio Ramos sau Van Nistelrooy.

Printre foștii coechipieri pe care Soldado i-a avut de-a lungul carierei, se numără Ronaldo, Zinedine Zidane, David Beckham, Andres Iniesta, Puyol, Michael Owen, David Villa, Fabio Cananvaro, Xabi Alonso, Iker Casillas sau Vlad Chiricheș. 

12 partideși 7 goluri are Soldado la naționala Spaniei

4 goluria dat Soldado la Real Madrid, în 27 de meciuri

117 goluriîn 278 de meciuri are Soldado în La Liga

La Valencia a ieșit în evidență în 2011, într-un meci cu Getafe, în care a marcat toate cele patru goluri ale echipei sale, în victoria cu 4-2. De-a lungul carierei a înscris de cinci ori în 11 meciuri contra lui Real Madrid, echipa care l-a format.

Sezonul trecut a bifat 7 goluri în La Liga, în 33 de partide, și 4 goluri în Copa del Rey, în 6 meciuri.

VIDEO. Cele mai tari goluri marcate de Soldado în La Liga

Soldado a fost coleg și cu Contra

Roberto Soldado și Cosmin Contra, omul pe care dinamoviștii îl vor ca antrenor, au fost colegi la Getafe, în perioada 2008-2010. Cei doi au jucat împreună în 24 de partide, iar atacantul a marcat un gol din pasa românului. Într-un meci cu Numancia, fostul fundaș a avut o acțiune personală și i-a pasat lui Soldado, care a marcat din 10 metri. 

Dinamo a mai încercat transferuri SF 

De-a lungul ultimilor ani, dinamoviștii au mai încercat transferuri SF. În 2016, cu Mutu președinte, Dinamo i-a avut pe listă pe Giampaolo Pazzini și Philippe Mexes, jucători cu sute de meciuri în campionatele tari al Europei. 

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Portiță pentru Dinamo! Anunț major al lui Răzvan Burleanu: ce decizie a luat FRF pentru a-i ajuta pe „câini”

Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu echipa lui Gigi Mulțescu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (38)
blackknight
blackknight  •  19 August 2020, 23:55

ce frustrati sunt stelistii... ei nu traiesc ca sa-si sustina echipa, ci ca sa se bucure cand lui Dinamo nu-i iese ceva ba frustratilor, voi ati uitat cand ciobanu vostru o dadea cu vandut jucatori pe sume colosale sau cumparat cine stie ce jucatori?! si acolo era vorba chiar de patron , nu de un ziar sportiv care traieste de pe urma minciunilor si supozitiilor!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 August 2020, 17:56

De 5 zile nu spun la fiecare minut ca a semnat achim

zamorano
zamorano  •  19 August 2020, 15:28

Gsp îşi bate joc in fiecare zi de căţei, le dă speranţă ca unui bolnav incurabil despre care ştii că e pe ducă, iar tu îi dai speranţe deşi ştii că are deja ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează