FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă nu e titular » Un jucător adus în această iarnă nu poate intra în primul "11" al Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 16:29

Venit în această iarnă, neamțul Timo Gebhart, 26 de ani, are șanse mici să joace în cele trei etape rămase din sezonul regulat.

Timo Gebhart are forţă, ştie jocul, însă mai are destul de mult ca să se pună la punct cu pregătirea fizică. Fostul fotbalist din Bundesliga n-ar rezista acum, în nici un caz, la un ritm susţinut de 90 de minute.

De-abia duce jumătate de meci. Probabil, în cele trei partide din sezonul regulat care au mai rămas de disputat va intra pe parcurs. Jucătorul mai are de muncă, lucru sesizabil la mişcarea pe teren.

În ultimele trei meciuri din sezonul regulat, Steaua va juca împotriva celor de la Concordia Chiajna (d), CSMS Iași (d) și FC Voluntari (a).

Gebhart a semnat un contract valabil pe următoarele 6 luni, cu posibilitate de prelungire din partea roș-albaștrilor pe încă 2 ani.

Timo Gebhart vine după o perioadă foarte lungă de inactivitate. Mijlocașul a bifat doar două meciuri anul trecut, însă pentru echipa a doua a lui Nurnberg. 

200.000 €este cota lui Gebhart, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Reghecampf schimbă tactica » Cum va arăta Steaua în primul meci oficial din 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  09 Februarie 2016, 19:21

Da' si cand o fi titular, vai de voi cei care ,,chicotiti,, pe margine !!! U.C.L. e a fcsb !!! Ce-mi plac glumele mele!!

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  09 Februarie 2016, 17:48
Postat de stelistdemic01 pe 09 Februarie 2016, 17:17

*** nici macar nu joaca pe acelasi post...

si asta este o problema, pentru ca pe toti ceilalti jucatori (mai putin portarii) i-a incercat pe mai multe posturi, insa pe partea dreapta in atac nici nu a luat jucatori de profil, nici nu a folosit insistent pe nimeni, doar ca sa joace popa-prostu (decat cand il schimba baga pe cineva sa fie acolo nu ca sa-l formeze)

stelistdemic01
stelistdemic01  •  09 Februarie 2016, 17:17
Postat de iacobeusebiu pe 09 Februarie 2016, 17:14

pai cum sa joace daca trebuie sa fie titular popa (cel care face gratarul la chefurile lui reghe) ?

*** nici macar nu joaca pe acelasi post...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează