FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Încă o conferință antologică a lui Hagi » Atac dur la Becali și FRF + o propunere inedită: "Ce să faci, frate? Ne-a stricat vara! Totul a fost programat și plătit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 10:23

După 0-0 cu FC Voluntari, Gică Hagi a avut o conferință de presă incendiară. Printre altele, managerul Viitorului l-a atacat pe finul său, Gigi Becali, pentru că patronul stelist a încercat să câștige titlul la TAS.

"Finul meu s-a supărat pe mine, că el e el și nu mai e altul ca el. Uite că a sărit «hopa Mitică» și a luat campionatul. Te-ai supărat? Ce să fac dacă n-ai fost în stare să câștigi? Ce să faci, frate? La banii pe care i-ai băgat, la ce echipă ai și la ce fotbal joci... Dar să fie sănătos! Îl las să vorbească doar cu voi de acum înainte.

O să mă duc să vorbesc când termin cu cei care nu m-am felicitat. Stau cu ei și după aceea o să îi dau un telefon. Dar să nu mă aștepte. El e cu drumul lui, eu cu al meu. Îi urez succes. Ne-a stricat vara când s-a dus la TAS. A fost o comedie. S-au gândit frumos și au zis «Hai să stricăm». A fost frumos făcută. A fost programată și plătită!", a spus Hagi la conferință de presă.

ATAC LA FRF

După ce Mircea Lucescu, 72 de ani, a fost numit seleecționer al Turciei, Gică Hagi i-a criticat pe șefii FRF.

"Românilor, scularea. Se duc toți înainte! Nea Mircea a plecat. Pentru noi nu era bun. S-a dus la alții. Trebuia să vină la noi, să îi dăm banii, să îl plătim.

A venit Cristina Neagu și ați sărit toți. Cum s-o plătim atât pe Cristina Neagu? Ea e cea mai bună din lume. Un milion nu contează. E mult s-o plăteșit pe Cristina Neagu? Ați văzut cât s-a plătit pe Neymar", a spus Hagi la conferința de presă.

3.000.000 €este salariu primit de Lucescu la naționala Turicie

"Bani din pariuri la centrele de copii și juniori"

Hagi a cerut și ca o parte din banii obținuți din pariuri să fie investiți în centrele de copii și juniori.

"Vă dau eu o idee. În România, din pariuri se strâng taxe de 1 miliard de euro. Cât înseamnă 10%? Faceți lege. 10% din pariuri să fie investiți în Centrele de Copii și Juniori", a adăugat Hagi.

Citește și: Hagi s-a enervat la conferința de presă! "Regele" nervos pe propriii suporteri: "Mi-a dispărut galeria! S-au supărat că am luat campionatul"

Citește și: Hagi clarifică situația lui Țucudean: "A zis că nu poate juca din 3 în 3 zile, ne-a părăsit când a fost mai greu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
englezu
englezu  •  09 August 2017, 19:09

" Marele Gatsby " știe destule, dar nu ... știe să vorbească ! Cat despre antrenorat ... mai ușor ! Sa demonstreze acum că echipa își revine și atunci ... jos pălăria ! Ce nu știe că finul lui, acest "***" al vieții românești, face fel de fel de " nefăcute ", doar, doar obține ceva ! Sa fim serioși : cum adică i-a stricat vara ? El era campion CLAR, trebuia să-și vadă de ale lui ! Caută justificări, dar ... atâta știe ! Și știe puțin și nici potențial nu are ! La treabă !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ervfr
ervfr  •  09 August 2017, 17:47

Si daca venea Lucescu si erau cam tot aceleasi rezultate? Sa nu uitam ca el a reusit acolo unde si-a impus punctul de vedere si a luat jucatori buni. La nationala din pacate nu va putea decat sa aleaga dintre cei care sunt. Eu cred ca problema pleaca de la aria de selectie si de la seriozitatea fotbalistului roman. Hagi daca trecea de Apoel, unde chiar s-a batut singur si castiga 2-3 meciuri, unde in cateva meicuri dn nou s-a batut singur, nu mai striga in gura mare nimic. Asa, el isi permite, a fost cel mai bun jucator de fotbal din Romania. Aici se opreste totul. Ca antrenor inca mai are de tras. Multa bafta Hagi!!

cracker
cracker  •  09 August 2017, 17:20

Te iei de federatie nea Hagi, ai uitat cadoul de anul trecut, ti-au daruit un titlu bai hopa Mitica si acum musti mana care te-a ajutat.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează