FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Încă o formație de tradiție din Liga 1, aproape de desființare: "Sunt șanse mari ca echipa să dispară"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 19:01

Valeriu Răchită, fostul jucător și manager al Petrolului, a vorbit despre situația în care se află codașa Ligii 1 și face un anunț sumbru.

"A fost o surpriză neplăcută, nu atât ca scor, dar ca prestație a Petrolului împotriva Craiovei. Vorbeam cu Mihai Stoichiță. Pe vremea lui măcar juca. Acum am văzut o echipă neputincioasă. Vorbeam cu Matei, dacă ne facem echipa de old-boys jucăm și noi. Nu e posibilă dominarea Craiovei, echipă care juca în zece oameni.

Dacă pică echipa, vă spun cu părere de rău, sunt șanse extrem de mari să dispară. Șansa noastră că marca, sigla, culorile, sunt ale Primăriei. Sperăm totuși ca această echipă să nu dispară", a spus Răchită la Dolcesport.

Petrolul e pe ultimul loc în Liga 1, cu 8 puncte, la 9 lungimi în spatele următoarei echipe, Concordia Chiajna, iar în ultima etapă a pierdut pe terenul lui CSU Craiova, scor 0-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  15 Februarie 2016, 23:34
Postat de titelb pe 15 Februarie 2016, 19:41

Echipe profesioniste de fotbal finantate din bani publici numai in Romania mai gasesti.

asa cum armata a retinut trecutul stelei, asa si primaria ploiesti a retinut pe cel al petrolului, are brandul. echipa a fost bagata in liga 1 dupa care a fost aproape cedata, nu vanduta, unor patroni, care mai de care mai pagubos. jmecherie de ploiesti. necazul a fost ca primarul pdl a fost inlocuit de unul psd, cu alte interese. acum dna fiind f. interesata de viitorul sau. capra, patronul de carton, este si el pe drum spre mititca. asta este. pt. ca in ro. politica este in tot ce misca, in scoli, pe stadioane, in spitale, in economie si chiar in biserica. csms iasi, asa tg mures, csu craiova, chiajna, voluntari, toate echipe de primarie. daca pleaca si petrolul, intra berceni, apoi buftea, ciorogarla, glina si se va juca fotbal pe terenuri cu cate doua sute de spectatori. ca la giurgiu....asculta la mine, ca'l stiu pe reachita de mic, e o hahalera, cum zice jiji. d'aia nici n'a facut pureci pe langa becali.

titelb
titelb  •  15 Februarie 2016, 19:41

Echipe profesioniste de fotbal finantate din bani publici numai in Romania mai gasesti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează