FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 0-3

Încă o lovitură pentru Rapid! A anunțat oficial: ”M-am simțit extraordinar, dar e nevoie de cineva mai tînăr”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 22:30

Cistiano Bergodi, 50 de ani, atrenorul Rapidului, a anunțat la finalul partidei cu Pandurii, scor 0-3, că nu va mai continua alături de giuleșteni și în Liga a 2-a.

”Îmi pare foarte rău pentru Rapid, pentru acești suporteri minunați, m-am simțit extraordinar de bine aici în această lună și jumătate. A fost frumos, acum, pentru mine nu știu ce urmează, dar știu că mă voi întoarce acasă, alături de familie.

Cred că la Rapid este nevoie de un antrenor tînăr. Am citit cine ar putea veni. Îi cunosc și pe Iencsi, și pe Motroc, consider că au făcut ceva pentru acest club și merită să li se acorde încredere, de ce nu? Dar asta va decide conducerea", a spus Cristiano Bergodi.

Chiar dacă Rapid a retrogradat, Cristiano Bergodi nu își reproșează nimic. "Cînd joci cu presiune meci de meci, jucătorii pot greși, e normal. Cu Craiova am greșit 10 minute și apoi s-a terminat tot. Nu a fost ușor pentru nimeni. Și nu le reproșez nimic nici băieților, au dat totul pe teren. Din păcate nu am avut timp. Am încercat să fac într-o lună și jumătate cît într-un campionat întreg. Regret că nu am venit din iarnă, atunci aș fi avut mai mult timp să lucrăm împreună", a precizat Bergodi.

"Rapid are acum nevoie de un lot de jucători care să se adapteze campionatului Ligii a 2-a. Să nu se creadă că juc�tori din Liga 1 pot cîștiga fluierînd acolo. Va fi greu. Echipa trebuie schimbată”
Cristiano Bergodi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
987582911275137
Florin Serban  •  28 Mai 2015, 14:40
Postat de steaua_level26loading pe 28 Mai 2015, 08:00

Va rugam sa puneti articolele cu Rapid la rubrica Liga a IIa ca sa nu se mai creeze confuzii regretabile.

mai bine nu ai mai folosi abuziv o sigla si un nume care nu va apartine. *** bucuresti 2014 va reprezinta mai bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_level26loading
steaua_level26loading  •  28 Mai 2015, 08:00

Va rugam sa puneti articolele cu Rapid la rubrica Liga a IIa ca sa nu se mai creeze confuzii regretabile.

jim_raynor
jim_raynor  •  28 Mai 2015, 01:38

Arrivederci sg Bergodi! ci vediamo presto à un'altra squadra romena?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează