LIGA 1  ·  CONCORDIA CHIAJNA - RAPID 1-0

Încă o tentativă de împăcare » Dani Coman: "Rog galeria să înţeleagă tensiunea în care ne găseam"

Marti, 20 Martie 2012

Dani Coman, portarul Rapidului, a transmis un nou mesaj de împăcare cu galeria, de data aceasta printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Iată mai jos comunicatul lui Coman:
"Sînt membru al marii familii Rapid de aproape o viaţă. Am trăit în Giuleşti şi bune, şi rele. Am avut cu Rapid momente de fericire şi momente de tristeţe. Am o mare stimă atît pentru istoria clubului, cît şi pentru prezentul său, crezînd cu convingere în viitorul său. Am credinţa că echipa împreună cu suporterii au puterea de a readuce titlul de campioană în vitrina noastră.

În mod deosebit, am o mare stimă faţă de oamenii pentru care, de fapt, Rapid joacă de fiecare dată. Suporterii sunt cei pentru care existăm şi pentru care jucăm. Credinţa mea este aceea că susţinătorii Rapidului, oamenii care vin pe stadioane pentru a fi alături de noi, merită toată consideraţia noastră. Ei reprezintă elementul nostru de continuitate.

Reafirmînd credinţa şi ataşamentul meu deplin faţă de Rapid şi de suporterii săi, îmi exprim regretul faţă de cele petrecute vineri, la meciul dintre echipa noastră şi Concordia Chiajna. Înţeleg că prestaţia echipei noastre a creat o stare de insatisfacţie în rîndul galeriei şi o tensiune nervoasă căreia, din păcate, i-am cedat.

Rog galeria să înţeleagă starea de tensiune în care ne găseam cu toţii, jucători şi suporteri, şi căreia, cu regret o spun încă o dată, nu i-am putut face faţă”.La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (12)

dorutzu74  •  20 Martie 2012, 20:08
Postat de charger pe 20 Martie 2012, 17:20

Desteptule, daca tot stii tu tot, inainte sa comentezi trebuia sa te informezi si sa descoperi ca a fost de fapt amendat de CD. Atat pentru tine, pentru ceilalti............daca sunteti rapidisti sustineti-va echipa indiferent de orice si oricine. Forza Rapid.

Dobitocule, (sa folosesc acelasi ton , sa nu fac discordanta), pe tine , daca faci prostii, nu te amendeaza CD, esti pasibil de o amenda pe cale penala, deci nu e aceeasi unitate de masura...

alenb  •  20 Martie 2012, 19:20

ce atatea scuze la maimutoii aia de suporteri.. da-le bani si vei deveni cel mai bun, cel mai rapidist. sau caciuleste-te in fata sefului lui, gheara, ca de ei asculta caricaturile alea maronii

stancuvlad  •  20 Martie 2012, 18:30
Postat de hardstuffrealm pe 20 Martie 2012, 15:52

Rugam jucatorii sa intelega starea de tristete si dezamagire pe care o simtim cand calatorim sute de kilometrii pentru a viziona prestatii jalnice din partea unor jucatori care castiga cat toti oamenii prezenti la stadion (minus tribuna oficiala). Il rugam de asemenea, pe dl. Copos, care in loc sa lase Rapidul pe mana unui manager competent s-a ocupat de "savarine", atat la patiserie, cat si la echipa (probabil si in campionat in general), sa realizeze ca el va ramane singur, nu noi. Il rugam si pe Razvan sa nu proiecteze propria neputinta si limitarile sale si ale echipei pe galerie si suporteri, care nu au nicio vina pentru lipsa de constanta si consistenta din jocul Rapidului.

si noi suporterii va rugam sa va comportati ca niste oameni nu ca niste urangutani.....nu va place jocul....stati acasa....asta daca veniti pentru joc si nu doar ca sa va exprimati frustrarile tuturos esecurilor viaeii de zi cu zi. Nu aveti nici o scuza pentru ca i-ati injurat copilul...NICI O SCUZA...nu ma interseaza ce sticla a aruncat sau ce a facut.... Voi trebuie sa va cereti scuze in fata lui

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1