FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o variantă pentru banca lui Dinamo? Un fost antrenor al "câinilor" devine liber de contract și poate reveni la echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 11:09

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, va pleca în această vară de la formația alb-roșie, după ce nu a ajuns la un acord cu finanțatorul Ionuț Negoiță.

Pe lista de posibili antrenori ai formației alb-roșie se află Ioan Andone, Cosmin Contra și Vasile Miriuță, dar ar putea apărea un nou nume.

Liviu Ciobotariu, fost antrenor al lui Dinamo în sezonul 2011-2012, urmează să rămână liber de contract, după despărțirea de Al-Faysaly. Conducerea arabilor a decis să nu îi reînnoiască înțelegerea care expiră în iunie, ca urmare a rezultatelor slabe avute în ultima vreme, bifând 8 meciuri fără victorie, potrivit Adevărul.

Astfel, tehnicianul de 45 de ani ar putea reprezenta o soluție pentru Dinamo. Ciobotariu a pregătit-o pe Dinamo între iulie 2011 și aprilie 2012, bifând 33 de meciuri pe banca alb-roșilor, în care a avut 18 victorii, 8 egaluri și 7 înfrângeri.

În returul sezonului trecut, Ciobi i-a pregătit pe cei de la ASA Tg. Mureș, terminând pe locul 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1100727189969509
Gongu Lucian  •  19 Mai 2016, 09:13

Atat Rednic , cat si Negoita, ar trebui sa se gandeasca la prelungirea contractului, pentru ca altfel, s-ar irosi tot ce a fost cladit intr-o jumatate de sezon !!!! Mai trebuie (dupa parerea mea), inca trei-patru jucatori noi, dar pastrati cei de baza, care au demonstrat ca se poate face mult... din nimic !!!! HAITA, TREBUIE TINUTA UNITA IN JURUL LUI REDNIC !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Mai 2016, 16:16

Aoelo plecati cu globetterul ala de antrenor, ciobotariu e singuru antrenor care un tur intreg a fost lider cu Dinamo si in retur a pierdut avansu de 10 puncte distanta termitand pe locu 5-6, nu-l vrem. Sa vina ori Contra ori Miriuta. Andone si Ciobi au mai fost si ne-am saturat de mandatele lor esuate.

diamondline
diamondline  •  17 Mai 2016, 14:28

REDNIC. Restul ....? uitati!..asta e ce vrea orice dinamovist, in mod normal. Sper sa luam cupa si -cel mai mult- sa dea dovada de reponsabilitate si profesionalism atit Negoita cit si Rednic si sa semneze prelungirea contractului bancii tehnice.(spre disperarea dusmanilor nostrii). Apropos dle Negoita : atmosfera din seara aceasta din stadion intra tot in cadrul "fenomenului Rednic"; ar fi bine sa nu uitati!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează