FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Inca patru straini la Piatra! Vezi foto cu jucatorii aflati in probe la Ceahlaul!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2007 00:00

Vezi pozele celor patru jucatori din strainatate aflati in probe la Ceahlaul. Doi portughezi si un rus, toti trei fundasi, si un atacant american, toti cu sanse mari de a semna cu trupa lui Viorel Hizo.

Ryan Alexander este un virf american de 23 de ani, vine de la o echipa de liga a treia din Franta si i-a impresionat pe oficialii nemteni prin fizic si viteza.

Portughezul Bruno Fernandes este fundas central si a jucat ultima oara la Deportivo Aves, din prima liga a tarii lui Figo. Are 28 de ani si a mai trecut pe la citeva echipe din liga a doua bulgara. Are cele mai mari sanse de a semna cu Ceahlaul.

Celalalt fundas portughez l-a impresionat pe presedintele Viorel Mastacaneanu: "Nu stiu cum il cheama, dar mi-a placut mult de el. Ii mai testam pe toti citeva zile si vom decide daca-i pastram sau nu".

Rusul este fundas stinga, vine din liga a doua si la antrenamente a aratat o pofta mare de joc, intelegindu-se excelent cu Marius Iordache pe banda stinga. "Nu-i cunosc numele, dar important e ce arata pe teren. Daca ne convinge, il transferam", a spus "vicele" Ioan Marginean.

Foto: Gelu Cracana

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează