FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Încă un jucător poate pleca de la Craiova » O echipă mare din Europa îl vrea: "Ar fi o nedreptate să fie oprit"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 19:34

După ce i-a vândut pe Vladimir Screciu, la Genk, și pe Alexandru Băluță, la Sparta Praga, U Craiova se mai poate despărți de jucător.

Sorin Cârțu a anunțat că olandezii de la PSV se interesează de Nicușor Bancu și au făcut o ofertă pentru mijcașul de 25 de ani, care a fost refuzată pentru moment.

"Mă gândesc la Bancu, Mitriţa, Burlacu, pe care îl văd să facă în curând interesul transferurilor. După mine, ar fi o mare nedreptate dacă Bancu ar fi oprit, având în vedere salariul pe care l-ar avea la PSV, si banii pe care i-ar primi clubul. Ar fi un mare păcat să îl ţii.

Deocamdată oferta a fost refuzată. Sunt în expectativă. Nici nu s-au bătut foarte clar cei de la PSV, dar nici Craiova nu ar zice refuza așa hotărât. Ar fi păcat dacă s-ar ivi această posibilitate. E cea mai buna extremă din România", a declarat Sorin Cârțu la TV Telekom Sport. Bancu este la Craivoa din 2014, când a fost adus de la FC Olt Slatina.

1.300.000 €este cota lui Bancu, potrivit transfermarkt

PSV este antrenată de Mark van Bommel și are un lot cotat la 133 de milioane de euro. A fost de 24 de ori campioană în Olanda, iar în sezonul trecut a terminat pe locul 1 și va juca în preliminariile UEFA Champions League.

Craiova este aproape să-l vândă și pe Gustavo. (Detalii aici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
sala_dalles
sala_dalles  •  06 Iulie 2018, 06:20

E Capitalism. Bogatii devin mai bogati, saracii mai saraci in Romania fiind o foame cumplita ca de aia au plecat milioane .

echilibrat
echilibrat  •  06 Iulie 2018, 03:06
Postat de Uța Sandu Daniel pe 05 Iulie 2018, 23:15

Chromofhobia esti prost de bubui echipele de spui de ele au luat-o din liga 4 nu ia clonat partidul si ia băgat in liga 2 aveți grije ca va vinde Rotaru escrocu pe toți

Dar cine spune ca echipele renascute trebuie sa inceapa din liga 4 ? De ce sa nu inceapa din liga 5 ? Sau din liga 6 ? Exista vreo lege care spune in ce liga trebuie sa reinceapa un club renascut ? Stii cite ligi sint in Italia ? Vreo 9. Noul Napoli a primit un loc de liga 3 de la federatia italiana. Deci n-a inceput din ultima liga ! Si noua Fiorentina a primit un wild card acolo. Asa ca primirea de wild carduri in ligile superioare pentru renasterea cluburilor se practica peste tot - evident, cu acordul colegelor de competitie. In cazul renasterii Stiintei, Adunarea Generala a FRF a votat in pentru acel wild card de liga 2 : 185 de voturi pentru şi şase abţineri. Atunci parlamentul fotbalului a decis prin vot democratic. Si fara nici un vot contra !

suporterucv
suporterucv  •  06 Iulie 2018, 01:21
Postat de echilibrat pe 06 Iulie 2018, 00:53

Dar cine spune ca echipele renascute trebuie sa inceapa din liga 4 ? De ce sa nu inceapa din liga 5 ? Exista vreo lege care spune in ce liga trebuie sa reinceapa un club renascut ? Stii cite ligi sint in Italia ? Vreo 9. Noul Napoli a primit un loc de liga 3 de la federatia italiana. Deci n-a inceput din ultima liga ! Si noua Fiorentina a primit un wild card acolo.

Nu eu sunt cel caruia trebuia sa-i raspunzi, dar daca tot ati deschis subiectul, sa ne amintim (studiind documentele si ziarele vremii) cum a fost infiintata CCA-ul (ulterior Steaua)....DIRECT IN IN PRIMA DIVIZIE (si nu oricum ci prin DESFIINTAREA unei echipe de mare traditie la vremea aceea). Asa ca ...liniste pe acest subiect !!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează