FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Semnal de alarmă după ce încă un om de bază de la U Craiova e pe picior de plecare: "Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 13:22

Așa cum deja a anunțat GSP.ro, U Craiova se poate despărți în perioada următoare de Nicușor Bancu, după ce în această vară oltenii i-au mai vândut pe Băluță, Screciu și Gustavo.

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, Astra și Dinamo, susține că, dacă U Craiova îl va vinde pe fundașul în vârstă de 25 de ani la campioana Olandei, PSV Eindhoven, pentru 1,5 milioane de euro, echipa va avea probleme în a se menține la nivel înalt.

"Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare. Ei, dacă aveau o gândire pro-performanță, trebuiau să aducă doi jucători peste nivelul echipei și să ia campionatul", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

csu
BURSA TRANSFERURILOR LA U CRAIOVA

Antrenor: Devis Mangia (confirmat)
Veniri: Pigliacelli (Pro Vercelli), Cicâldău (Viitorul)
Plecări: Băluță (Slavia Praga), Screciu (Genk), M. Roman II (FC Botoșani), Popov (ȚSKA), Măzărache (Chiajna), Buzan (Călărași), Gustavo (Liaoning), St. Drăghici (Sepsi), A. Santos, Mitrovici, Popov, Calancea (contracte expirate)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  21 Iulie 2018, 20:17

Vorbește Vamă sclavul lu jiji despre U Craiova :))))) Vai de capul lui de șomer care mai primește câte o frimitură de pâine și o ciorbă goală de la jiji sport ,să vorbească în *** de fcfcsbsa-u ciobanului și de "vedetele de sute de milioane"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  21 Iulie 2018, 19:40

Va rog sa nu mai scrieti atitea stiri false si aveti va rog mai mult respect toata presa sportiva din tara,ca Bancu nu pleaca de la echipa a confirmat ca sunt stiri false si ca mai doreste sa ramina la Craiova pina la anul.

110146613198286
Gabi Simon  •  21 Iulie 2018, 18:34

Dinu Vama asta e un *** rapidist si *** si asta de al lui Jiji tv *** din Pipera,care niciodata,dar niciodata nu a vazut si nu vede cu ochi buni Craiova,asta e.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează