FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Semnal de alarmă după ce încă un om de bază de la U Craiova e pe picior de plecare: "Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 13:22

Așa cum deja a anunțat GSP.ro, U Craiova se poate despărți în perioada următoare de Nicușor Bancu, după ce în această vară oltenii i-au mai vândut pe Băluță, Screciu și Gustavo.

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, Astra și Dinamo, susține că, dacă U Craiova îl va vinde pe fundașul în vârstă de 25 de ani la campioana Olandei, PSV Eindhoven, pentru 1,5 milioane de euro, echipa va avea probleme în a se menține la nivel înalt.

"Aceste vânzări de jucători îmi pun un semn de întrebare. Ei, dacă aveau o gândire pro-performanță, trebuiau să aducă doi jucători peste nivelul echipei și să ia campionatul", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

csu
BURSA TRANSFERURILOR LA U CRAIOVA

Antrenor: Devis Mangia (confirmat)
Veniri: Pigliacelli (Pro Vercelli), Cicâldău (Viitorul)
Plecări: Băluță (Slavia Praga), Screciu (Genk), M. Roman II (FC Botoșani), Popov (ȚSKA), Măzărache (Chiajna), Buzan (Călărași), Gustavo (Liaoning), St. Drăghici (Sepsi), A. Santos, Mitrovici, Popov, Calancea (contracte expirate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  21 Iulie 2018, 20:17

Vorbește Vamă sclavul lu jiji despre U Craiova :))))) Vai de capul lui de șomer care mai primește câte o frimitură de pâine și o ciorbă goală de la jiji sport ,să vorbească în *** de fcfcsbsa-u ciobanului și de "vedetele de sute de milioane"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  21 Iulie 2018, 19:40

Va rog sa nu mai scrieti atitea stiri false si aveti va rog mai mult respect toata presa sportiva din tara,ca Bancu nu pleaca de la echipa a confirmat ca sunt stiri false si ca mai doreste sa ramina la Craiova pina la anul.

110146613198286
Gabi Simon  •  21 Iulie 2018, 18:34

Dinu Vama asta e un *** rapidist si *** si asta de al lui Jiji tv *** din Pipera,care niciodata,dar niciodata nu a vazut si nu vede cu ochi buni Craiova,asta e.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează