FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un stelist poate ajunge în Premier League » Englezii anunţă: "Primele discuţii s-au purtat la Varşovia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 21:08

Capitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, nu este urmărit numai de echipele din Serie A.

După ce Tottenham l-a cumpărat pe Chiricheş, acum, mijlocaşul central al roş-albaştrilor este şi el urmărit de un club din Premier League.

Britanicii de la Rokerreport susţin că Sunderland este pe urmele căpitanului Stelei. Aceştia anunţă că primele discuţii s-au purtat după meciul Stelei de la Varşovia.

Sunderland oferă 4,2 milioane de lire sterline, o sumă care l-ar mulţumi pe patronul Stelei.

Bourceanu se află în ultimul an de contract, lucru care i-ar putea determina pe oficialii Stelei să accepte oferta venită din Anglia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
thefisherking
thefisherking  •  31 August 2013, 21:32
Postat de kilimanjaro pe 31 August 2013, 08:21

Poate să-i vândă pe toți. România are o singură echipă frumoasă în cupele europene, pe Pandurii. Suporterilor steliști le doresc cât mai multe bucurii, dar nu-mi place echipa lor care umblă numai după bani, nu și după glorie și onoare.

Cred ca esti un pic in eroare. Daca nu facea Steaua puncte pe bani putini in EL, muncind pt propria glorie si onoare, nu ca altii care s-au lasat batuti de Famagusta pt ca nu-i interesa competitia, Pandurii, o echipa frumoasa finantata si din salariul tau, daca il ai, nu ajungea probabil in situatia de a se califica in grupe, dadea din prima peste vreo superputere care i-ar fi scos fotbalul din cap.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  31 August 2013, 08:21

Poate să-i vândă pe toți. România are o singură echipă frumoasă în cupele europene, pe Pandurii. Suporterilor steliști le doresc cât mai multe bucurii, dar nu-mi place echipa lor care umblă numai după bani, nu și după glorie și onoare.

rolololol
rolololol  •  31 August 2013, 08:13
Postat de carol_k pe 31 August 2013, 07:12

Eu credeam ca este un subiect inchis ! Am inteles ca Reghe il vrea la Steaua cu orice pret si ca Becali a acceptat sa-i dea baiatului niste bani sa ramana aici sa faca performanta.Cand ajungi in Grupele UCL nu pleci la Torino sau la Sunderland ! Mai stai un an ca sa profiti de aceasta oportunitate,sa te vada planeta si sa-ti pice un contract mai mare ulterior de la un club cu pretentii ! Problema e ca cineva in acest club,nu-i mai dau numele ca simt ca ma murdaresc,vrea mai degraba sa-i faca loc la Steaua "copilului sau de suflet de la Galati" un asazis inlocuitor al capitanului actual.....Reghe nu-l vrea pe ala ! Dar personajul insista.Cel mai mult insa va pierde Steaua !

visezi, poate fi cel mult expus, sa se remarce nici o sansa

Vezi toate comentariile (33)
Comentează