FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Încă un transfer pentru FC Voluntari! A adus un fotbalist din Franța trecut pe la Strasbourg

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 09:33

FC Voluntari continuă campania de achiziții și tocmai l-a convins pe Abdelhak Belahmeur (26 de ani) să semneze. Mijlocașul ofensiv urmează si fie prezentat oficial.

Fotbalistul a evoluat ultima dată la US Avranches, formație din a treia divizie franceză. Belahmeur, care e mijlocaș ofensiv, poate evolua în atât banda stângă, dar și în centru.

Cotat la 150.000 de euro, fotbalistul trecut în cariera sa și pe la Strasbourg a semnat un contract pe un an cu prelungire pe încă unul.

În toată cariera sa fotbalistul a evoluat numai în Franța, în eșaloanele inferioare. Creteil și Strasbourg sunt cele mai cunoscute echipe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  03 Iulie 2018, 11:54

Pericol,ce se mai "intaresc"astia din Liga a-3-a,care ori este peste a noastra Liga 1 ori suntem fraieri.

ray51
ray51  •  03 Iulie 2018, 10:30

Face voluntariat la Voluntari? Succesuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close