FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Începe curățenia la FCSB! 3 fotbaliști transferați în vară au intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali și urmează să plece

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 10 septembrie 2018 08:52

Mihai Roman, Antonio Jakolis și Hristo Zlatinski sunt deja victime ale reformei viitoare a lui Becali, foarte probabil ei vor pleca peste trei luni. Românul a fost adus pentru Europa League, o competiție dispărută din calendar, bulgarul dezamăgește.

Becali a creat un lot pentru mai multe competiții decât există în realitate și n-a mai avut timp să "curețe" echipa. Concurența exagerată de la FCSB va înceta peste trei luni, când se va redeschide fereastra de transferuri. Abia atunci vor pleca fotbaliști considerați "balast".

Sunt și nume mari pe lista preliminară a disponibilizaților, nu e vorba numai despre Daniel Benzar, pe care steliștii au încercat să-l împrumute la Voluntari și n-au reușit fiindcă atacantul a refuzat mutarea.

A greșit calculele

Mihai Roman, Antonio Jakolis și Hristo Zlatinski sunt vedetele de pe lista plecărilor pentru iarnă. Becali a plasat recent pariuri pe fiecare, doar că jucătorii nu au îndeplinit așteptările.

Singurul care nu a evoluat sub randamentul prevăzut e Mihai Roman, el s-a descurcat chiar bine, mai ales în returul cu Rapid Viena. Doar că mijlocașul de 33 de ani fusese adus de la Botoșani pentru Europa League, o competiție care a dispărut din programul steliștilor. În campionat, el devine concurent cu Man, un fotbalist de 20 de ani pe care Becali îl privește ca pe un tezaur, e convins că va încasa multe milioane de euro la vânzarea arădeanului, deci nu e dispus să-l sacrifice în competiția cu Roman.

Moldoveanul va mai fi folosit din când în când până în decembrie, dar nici randamentul nu-i poate obține un loc de titular, e într-o misiune imposibilă.

Mai slabi decât s-a crezut

Jakolis și Zlatinski plătesc fiindcă nu joacă așa cum credea conducerea când i-a adus. Croatul a revenit în vara asta de la Apollon Limassol, unde fusese unul dintre cei mai buni în sezonul trecut.

A intrat de câteva ori ba ca fundaș dreapta, ba ca mijlocaș. Nu e nici măcar prima rezervă pe vreuna dintre aceste poziții! FCSB l-ar fi cedat de acum, dar nu s-a mai făcut transferul la Al Shabab, unde Jakolis trebuia să ajungă sub comanda lui Șumudică.

Zlatinski e și el condamnat, chiar dacă a bifat doar o repriză la noul său club. Becali își făcuse o impresie nerealistă despre bulgar, "un optar capabil să dribleze și să înscrie", și a fost șocat după 45 de minute, când a descoperit că fotbalistul luat liber de contract de la Craiova nu e așa cum îl crezuse el.

Bulgarul a marcat doar un gol la Universitatea în sezonul trecut și nu pare în stare să depășească norma la București. 

"O să rulez 200 de jucători dacă va fi nevoie. Îi dau afară, aduc alții și tot așa, până când îi nimeresc pe fiecare post pe cei pe care îi vreau eu!"
Gigi Becali, patron FCSB

"L-am întrebat pe Gigi ce fel de jucător vrea lângă Pintilii, i-am zis să-mi spună un nume mare ca exemplu, ca profil. A zis "Modrici". "Păi, nici Modrici nu dă goluri! Tu spui că ții neapărat să dea și goluri, nu doar să paseze bine!""
Mihai Stoica, la TV DigiSport

Vezi și:  Becali desființat în direct la TV de doi oameni de fotbal: "Nu se pricepe deloc"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
rocky2
rocky2  •  10 Septembrie 2018, 18:18
Postat de robotzel pe 10 Septembrie 2018, 14:50

legile tari nu imi interzic nici mie si nici altcuiva sa spuna FCSB-ului ca este Steaua. Decizia (pentru ca de o decizie este vorba, nu de o lege dar ce sa faci cu cei ca tine?) interzice clubului FCSB sa se numeasca Steaua. Eu pot sa o consider Steaua si sa spun ca este Steaua.

Daca esti prost dar hotarat, poti sa crezi orice! *** sa se creada Ceausescu sau Napoleon, dar cu toate astea, nu sunt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  10 Septembrie 2018, 16:11
Postat de robotzel pe 10 Septembrie 2018, 14:50

legile tari nu imi interzic nici mie si nici altcuiva sa spuna FCSB-ului ca este Steaua. Decizia (pentru ca de o decizie este vorba, nu de o lege dar ce sa faci cu cei ca tine?) interzice clubului FCSB sa se numeasca Steaua. Eu pot sa o consider Steaua si sa spun ca este Steaua.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Septembrie 2018, 15:52

ba craitoiu ,promiti ca daca roman nu pleaca in iarna o sa scrii urmatorul articol in luna aprilie ?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează