FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Începe iar rotația la Dinamo! Mircea Rednic stabilit planul pentru un post cheie din primul „11”: unul cu echipele tari, altul cu cele slabe

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 12:33

Mircea Rednic a decis: portarul Parfait Mandanda va fi folosit în partidele cu adversarii tari din play-out, iar Vlad Muțiu va primi tricoul de titular cu formațiile care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Dinamo a mai rămas pentru sezonul de play-out în doi portari după ce Sean McDermott a fost dat afară. Francezul Parfait Mandanda, 29 de ani, și Vlad Muțiu, 24 de ani, sunt oamenii pe care se bazează Mircea Rednic.

Irlandezul a fost eliminat după numai trei meciuri oficiale pentru a face loc congolezului care până acum doar s-a antrenat cu roș-albii.

Parfait este pregătit, dar Rednic l-a păstrat pentru partidele cu adversarii mai tari din play-out. Cu Chiajna a fost rezervă, dar poate debuta week-end-ul viitor contra celor de la Dunărea Călărași.

Și aceasta doar pentru a intra în circuit, întrucât se dorește ca Parfait să joace numai în partidele cu adversarii tari din play-out, în timp ce concurentul său să evolueze contra celor care se luptă pentru evitarea retrogradării. 

Vlad Muțiu a fost titular în ultimele două meciuri oficiale ale "câinilor". Iar cu Concordia (2-1) a fost unul dintre remarcați, a contribuit la victoria roș-albilor.

Aceasta după ce, inițial, la începutul lui 2019 nu mai era în planurile staff-ului tehnic și nu a prins lotul pentru cantonamentul din Antalya.

Doar că nu s-a găsit o echipă unde să fie împrumutat și, cum nu se rezolvase cu transferul vreunui portar, iar McDermott încă nu fusese semnat  s-a apelat la soluția Muțiu.

Titularizarea lui Mandanda nu va duce la exilul pe banca de rezerve a lui Muțiu, Vlad va mai primi minute, mai ales că Parfait este, momentan, doar împrumutat din Belgia. 

5 meciuri a strâns Muțiu în acest sezon de Liga 1, încasând 6 goluri

partide a bifat Muțiu fără gol primit în campionatul curent

7 luni au trecut de la precedentul meci oficial jucat de Parfait Mandanda. Are doar trei meciuri (4 goluri încasate) în această ediție, pentru Charleroi

99 de meciuri are congolezul pentru Charleroi în perioada 2011-2018. Și 145 de goluri primite în Belgia

Citește și:

Dinamo dă assist-uri pentru Cosmin Contra » Dan Nistor trage „haita” după el și e numărul 1 la pasatori!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
jony1973
jony1973  •  05 Martie 2019, 21:55

Pacat ca nu am batut Botosaniul si Calarasiul, deoarece cu 37 de puncte am fi ocupat locul 6 in play-off. Acum Rednic sper sa faca echipa sa paseze mai mult si in special sa aiba mai multe faze de atac intr-un meci (cu doua, trei faze pe meci cum avem acum este greu sa inscrii multe goluri). Si eu sunt de parere ca nu trebuia cedat Corbu, dar mai ales Salomao. Cu Corbu fundas dreapta, Sorescu mijlocas dreapta si Salomao mijlocas stanga, ne-am fi creat mai multe ocazii de gol. Fratii Jaadi mi se par in acest moment sub Salomao si Sorescu la mijloc. Bine ca l-am pastrat pe Mutiu, ca eram acum la retrogradare.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  04 Martie 2019, 15:01

MUTIU - DUSSAUT(r.zamfir) , CIOBOTARIU , KLIMAVICIUS(r.grigore) , ALIJI - NISTOR , I.FILIP - SORESCU , I.SERBAN(cretu) , R.JAADI(longher) - PAPAZOGLU(d.popa) !!!

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  04 Martie 2019, 14:53
Postat de redbuldog pe 04 Martie 2019, 14:10

Korrect,Vladut trebuie sa stea intre buturi,atata timp cat dovedeste o forma buna,nu vrem Mandanda,ter Stegen,bla..bla,lasati romani sa joace ca mai sthie si ei cate ceva..!Si apropos,Mircica trebuie sa realizeze macar acum,ce greseli a facut renuntand la Corbu,Popescu si Grozav,pai astia erau cu 1 clasa peste acesti ,,celebri." stranieri,adusi gratis,dar care cam joaca degeaba..!

Eu nu zic ca a gresit renuntand la corbu, popescu, grozav dar multi straini au venit doar ca sa aiba de unde pleca. Sunt slabi rau de tot.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează