FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Înlocuitor pentru Gabi Tamaș! Steaua a adus un fost fundaș de la Dinamo Kiev » Gigi Becali confirmă + detalii despre ruptura de internaționalul român

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 16:46

Steaua l-a dat ieri afară pe Gabi Tamaș, iar azi deja a adus un fundaș care să-l înlocuiască. 

Roș-albaștrii s-au înțeles cu CFR Cluj pentru tînărul Cătălin Carp, care are doar 21 de ani însă este internațional moldovean.

Acesta poate evolua atît ca fundaș central, dar și ca mijlocaș la închidere. A venit la CFR Cluj în vara lui 2014 de la echipa a doua a lui Dinamo Kiev.

Informația a fost dezvăluită de Gigi Becali pentru DigiSport: "Am adus deja fundaş. L-am luat pe Carp".

450.000 de €este cota lui Carp pe transfermarkt

19 meciuria bifat Carp la CFR în sezonul trecut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (140)
1061763967186259
Savi Bratescu  •  20 Iulie 2015, 02:48

savi bratescu,comisar FIFA;haide ti ba nu fiti fara SUFLET,fiti HUMANIA nu fi ti asa RAI in sheru gurii;la sa ti l pe gabi tamas la STEAUA,ba AGAGA seala,plateste me me mine cu o mie de euroi si m a ocup eu de GABITA TAMAS,i l fac din EL MIELUSEL,cel mai BUN fundas jucator dela STEAUA si v-a BAG si in ....... in GRUPE CHL cu GABITA TAMAS.uite cu sa face ti,ba daca nu face ti ca MINE va Dau ORDIN ,intorc foaia si scot UNIFORMA de savi bratescu GENERAL AMIRAL NAVY STEAUA a ca a lu ILIUTZA NASY stase,okay;ba ARGASEALA eXECUTA ORDINU prin internet,ca dac ma cobor EU del FIFA comisar din burou fotolui meu si vin la STEAUA la STADIONUL NATIONAL DACIA ARENA NATIONALA cu slovacii te TAXE z cu dublu doua mii euroi.Deci EXECUTION .ORDIN pune tii o GARDA de CORP o MISS FITNEES ROMANIA,cu trei zilze innainte fiecare meci,CUMPARA TII un CEAS cu CUC,si cu o ZII innainte de fiecare MATCH baga ti l in CANTONAMENT.LEGA ti l cu catuse de pat,da tii sa bea dupa fiecare MATCH VIN da numai VIN de butuc, nu apa vopsite de vopsea de OUA pe care shmecherii i au scrin VIN.BAGA til CONTROL MONITORIZARE CONYTINUE NON STOP.DE AZI am semnat contract EU ma ocup de GABITZA TAMAS,v a fii CEL MAI BUN FORBALIST ROMAN in GRUPE CH LIGUE v a BATE BARCELONA DE UNU SINGUR si v a bate SPANIA in FRANTA la PARIS la TF CE TF anu viitor 2 0 16.pai jiji bacali cate PROSTII TUNURI EXCROCHERII tztepe v a TRAS,trebuia sa l EXILA TI PE VIATA in DELTA DUNARII la puscaria SAT DE VACANTA PERIPRAVA si sa i face ti O ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Iulie 2015, 00:43

slabut

cj1960i
cj1960i  •  20 Iulie 2015, 00:22

ma tata , dar mari babuini sunteti. de unde si-a adus jiji fundas? oinamo kiev echipa a- 2-a? zimmbru chisinau junioratul? avantul sinesti grupa de copii? parca era sub contract cu altii. auzi la ei oinamo kiev, bun banc.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează