FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA /OSASUNA PAMPLONA - FC BARCELONA 0-0

Inofensivi

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2007 00:00

Barca sufera in atac: a terminat al doilea meci fara gol inscris in primele trei etape. Doua deplasari, doua remize. Ambele fara gol marcat. Aceasta este FC Barcelona departe de "Camp Nou" in startul de sezon. Suferind exact acolo unde era mai putin de asteptat, in atac, formatia catalana a jucat la Pamplona, precum o facuse anterior la Santander, fara nerv si fara sclipire. Absentele lui Eto'o si Messi sint importante, intr-adevar. Insa cu Ronaldinho si Henry pe teren, tot ar fi trebuit sa fie cit de cit periculoasa, nu inofensiva.

Doar doua ocazii importante si-a creat Barca in tot meciul, si acelea parate destul de facil de portarul Ricardo. O vina o au si cele doua staruri. Consumindu-se inutil intre mijloc si avanposturi, brazilianul a fost de nerecunoscut, netragind nici un sut pe poarta (a si trebuit inlocuit), iar francezul, cumparat cu 24 de milioane de euro, a ramas steril si dupa a treia runda.

"Nu aceasta este imaginea pe care vrea sa o dea Barcelona", s-a aparat antrenorul Frank Rijkaard, convins ca "ne-a lipsit, inexplicabil, prospetimea. Asa ceva nu e normal". Ramin totusi datele: Barcelona nu a mai remizat la zero in primele doua deplasari de 14 ani, tot in septembrie, suficient pentru Real sa ia deja un avans de 4 puncte.

A debutat si Bojan Krkici
Singe proaspat la FC Barcelona. Cu Osasuna, mexicanul Giovani a fost in premiera titular si nu s-a descurcat deloc rau in partea dreapta a atacului, unde l-a substituit pe Lionel Messi, fiind singurul care a cautat sa dea viteza jocului catalan. In locul acestuia a intrat, in minutul 77, Bojan Krkici. Internationalul de tineret spaniol, cu parinti sirbi, a debutat astfel in tricoul "blaugrana", avind doua actiuni notabile. Miine insa, in Liga cu Lyon, in ofensiva va reaparea Messi, recuperat dupa contractura musculara suferita saptamina trecuta.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close