FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Insolvenţa îi face pe rapidişti să spună ce au pe suflet » Nu toţi sînt disperaţi să plece: "Mă simt ca acasă aici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 13:54

Rapid va trebui să se descurce cu un lot subţire în retur, fotbaliştii care au contracte mari tratînd despărţirea de giuleşteni. Deja Surdu, Figueiredo şi Ilijoski şi-au reziliat contractele, dar mai sînt şi jucători care-şi doresc să continue în Grant.

Dacă Surdu a avut numai cuvinte critice la despărţire, Ovidiu Burcă (32 de ani) a fost adus de Răzvan Lucescu în Giuleşti, în 2011, şi speră să rămîne la Rapid pînă la finalul contractului.

"Eu nu îmi doresc să plec de la Rapid. M-am simţit bine, ca acasă. Anul acesta, în schimb, nu a fost prea plăcut din punct de vedere sportiv. Anul trecut, Rapidul a arătat destul de bine şi, dacă s-ar fi continuat la fel de bine, acum nu s-ar fi ajuns în situatia de faţă", a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro

Fundaşul trage speranţe că insolvenţa va salva clubul.

"Eu sper că în spatele acestei insolvenţe există, totuşi, un plan viabil şi există oameni care să pună în aplicare o filosofie şi un concept managerial serios. Numai aşa Rapidul îşi poate reveni".

Se conturează lotul Rapidului pentru retur » Ciolacu sau "Găină", noii idoli din Giuleşti

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
mstan
mstan  •  16 Decembrie 2012, 12:32

Mai mult ca oricand,acum mai importanta este atitudinea si tin sa te felicit pentru ea.Cu atitudinea potrivita a celor vechi ce ale sa ramana,plus dorinta de afirmare a celor tineri(ce trebuie sa profite din plin de sansa) se poate naste un proiect frumos,pe termen lung.FZR!

alex1994
alex1994  •  16 Decembrie 2012, 09:34
Postat de supereduardo10 pe 15 Decembrie 2012, 23:55

Burca u si abrudan ati adus echipa in situatia asta ati gafat la aproape fiecare meci te rog eu cauta-ti alta echipa oricat de baiat istet ai fi

eu nu sunt de acord oros e chiar bun mai ales in ultimele meciuri In primul rand e foarte bataios si a mai si marcat in calitade de fundas central Chiar si la ultimul meci al sezonului cu Otelul a dat pasa de gol Imi pare rau dar cred ca nu e cum zici u,

staterapidistu
staterapidistu  •  16 Decembrie 2012, 05:06

nu toti fb.sunt mesi mai bine 10 cu sufletu decat 30 ca surdu

Vezi toate comentariile (13)
Comentează