FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţintă surpriză a dinamoviştilor! Andone vrea un mijlocaș de bandă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 00:00

Cel mai nou nume de pe lista lui Andone este mijlocaşul de bandă al CFR-ului, Antonio Jakolis.

Ando l-ar dori pe croatul de 24 de ani pentru a-i crea concurenţă lui Rotariu în banda dreaptă, dar rămâne de văzut dacă Dinamo se va putea "atinge" de jucător având în vedere că mai are un an de contract cu trupa din Cluj, deci se va cere sumă de transfer.

Antonio a reuşit în sezonul de Liga 1 recent încheiat să fie cel mai bun pasator, cu 8 assist-uri furnizate colegilor săi. Fotbalistul care a mai evoluat în trecut la Mouscron sau Hajduk Split mai poate evolua în flancul stâng, dar şi în spatele vârfului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  07 Iunie 2016, 19:15

antonio jakolis are niste cifre bune pentru un mijlocas in liga 1 dar pe mine nu ma dat dea dura ca sa folosesc un cuvant oltenesc !!! Inafara ca e un jucator rapid altceva nu prea stie, plus ca a cam gresit cateva meciuri cu evolutia lui stearsa, dar are cifre bune, eu nu l-as aduce si sper sa nu vina !!!

calinescu_
calinescu_  •  07 Iunie 2016, 15:15

LUATI-L PE ANTAL CA FACE CAT 10 JACOLIS ...!!!

749913671784643
Razvan Marcel  •  07 Iunie 2016, 16:37

Asta e patron,plateste pe economie jucatori,tin cu Dinamo de mic,dar nu vad nimik bun,in fiecare an se fac schimbari de jucatori.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează