FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Internaționalul de tineret acuzat de furt a fost interzis la antrenamentele echipei sale: "Trebuie să plătească"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 15:39

Fostul goalkeeper Benone Dohot, actualul antrenor cu portarii de la Poli Iași, a reacționat dur când a aflat că Ștefan Târnovanu, elevul său, e suspectat că a clonat cardul colegului de cameră de la lotul U19 și i-a luat din bani, informație oferită ieri în exclusivitate de GSP.

"Mă aşteptam la mai mult de la Târnovanu. Era pe un drum bun, dar a venit acest incident de la lotul naţional. Din păcate, concepţia lui despre fotbal este total greşită, modul cum gândeşte acest fenoment este greşit. Nu poţi ajunge mare portar stând în pat.

La portar nu se merge cu jumătăţi de măsură. Trebuie sacrificiu, multă muncă. Ajungi portar mare doar muncind pe brânci, având arcada spartă, sânge pe braţe, pe picioare. Altfel nu poţi reuşi”, a declarat Benone Dohot pentru Prosport.

Antrenorul are și un mesaj clar pentru elevul său: "Să se gândească foarte serios la ce va face în continuare. Ce va face cu viaţa lui. O să se trezească mai târziu că nu a realizat nimic. Dacă nu munceşte şi nu trage tare, să se apuce de altceva. Nu ştiu dacă a fost vinovat sau nu, dar, dacă este adevărat, trebuie să plătească. Şi şi-a compromis cariera. Am insistat pentru el la echipă, conducerea i-a făcut salariu, contract, l-a trecut la prime, dar dacă faci astfel de gesturi îşi baţi joc în primul rând de tine, apoi de club. Este păcat, pentru că este tânăr şi are toată cariera în faţă".

Flavius Stoican, antrenorul principal al lui Poli Iași, a confirmat că nu l-a mai primit pe portar la antrenamente:

"Eu am întrebat la lot de el. Mi s-a spus doar că au fost niște neînțelegeri, o situație delicată și că îl trimit acasă. Am discutat cu el, mi-a zis că a avut o înțelegere cu colegul lui, dar mama acestuia nu știa. Am încredere în el, dar până nu sunt convins de ce spune, nu mai intră în vederile mele. Ar fi și mai grav să mă și mintă, sper să fie cum zice el! Altfel ar fi mare păcat, fiindcă e un portar bun"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close