FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAŢIONALĂ

INTERVIU EXCLUSIV Primarul dezvăluie: "Mi s-a zis să mint că e totul bine" » Cine e personajul care i-a transmis asta

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 01:00

În interviul oferit cititorilor GSP, Răzvan Sava nu l-a numit direct, dar a indicat personajul din fotbal care i-a spus "să mint că totul e bine".

Primarul a dezvăluit că totul s-a întâmplat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu:

În interviul oferit cititorilor GSP, Răzvan Sava nu l-a numit direct, dar a indicat personajul din fotbal care i-a spus "să mint că totul e bine".

Primarul a dezvăluit că totul s-a întâmplat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu:

"Domnul Burleanu a venit cu un ton mai vehement. La un moment dat mi s-a spus în timpul discuţiilor “Ce, n-ai minţit niciodată?! Minţi și tu acum, că totul e bine!”. Nu pot să vă spun cine a zis asta. Adică să-mi asum responsabilitatea, să zic că totul este OK, deși eu nu cred asta. Domnul Burleanu mă tot acuza că eu sunt principalul vinovat că nu se deschide Arena Naţională. Domnul Iorgulescu a fost mai împăciuitor, pe principul că “să fie bine ca să nu fie rău”.

Reporterii Răzvan Luţac şi Marius Mărgărit au insistat să spună cine i-a cerut să mintă, dar nu e de acord. După cum i-a descris însă pe cei doi, e clar însă că se referă la Burleanu.

Primarul a explicat şi ce se întâmplă cu acoperişul de pe Naţional Arena:  "S-a înţeles greșit. Nu dăm jos acoperișul, structura metalică, ci luăm în calcul să schimbăm membrana aceea, să punem una conformă cu normele românești, dacă Ministerul Dezvoltării nu ne dă acel agrement. Reprezentantul Max Bogl pe România vine la București pe 14 martie și vom discuta să schimbe membrana, dar pe banii lor"

Citeşte în ziar, din zori la chioşcuri, şi pe platforma Gazeta Digitală tot interviul cu primarul Răzvan Sava. Când se vor termina toate lucrările la stadion, ce spune despre meciurile pe care le poate organiza România la Euro 2020 şi o informaţie inedită, cu ce echipă din Bucureşti simpatizează.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ A scăpat de soţia lui Reghecampf! Cel mai bun dinamovist nu a continuat înţelegerea cu Anamaria Prodan

√ Mergeţi pe mâna noastră! Cele mai tari ponturi din Europa League şi cele mai importante informaţii pe pariori.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
navzar_t
navzar_t  •  10 Martie 2016, 17:28

Eu as sugera sa se facă testul. Sa fie tăiată o bucata de membrana, învelit personajul ce se autointitulează valah și aruncat pachetul pe foc. Dacă arde sa se facă reconstituirea cu burleanu și Iorgulescu!

merace
merace  •  10 Martie 2016, 14:33

Cu ce ajuta membrana aceea la siguranta stadionului? Ca apara lumea de ploaie nu e un factor de siguranta, ca nimeni nu moare daca il ploua la un meci. Poate materialul ala e mai inflamabil, si atunci sa scoata membrana de tot si sa ceara avizul fara ea! :D

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Martie 2016, 13:14
Postat de supereduardo10 pe 10 Martie 2016, 02:47

bahh daca omu are dreptate si membrana ai poate lua foc? la asta v-ati gandit? daca am fost mintiti ca este un stadion minunat si in fapt nu este? Pai ia ganditi putin? ala nu-i un syadion de 250 d emilioane , scarile sunt foarte abrupte si inguste abea pui trei sferturi de picior pe o treapta, exteriorul este neterminat nefinisat de apoape zici ca-i bloc comunist fara fatada, gazonu se schimba la 6 luni de ce sa nu fie si membrana proasta a? ce ziceti poate omul are dreptate? Nu suport pe primari in general si cu domnu n-am nici simpatie nici alt interes dar ce spune are logica. In fine ce vina are e ca trebuie sa gaseasca solutii si repede

membrana nu e proasta. ca sa intelegi. in Germania de unde vine constructorul membrana e trecuta pe lista de la ISU al lor ca material ok. si s-au construit acolo N stadioane, nu unul care folosesc aceasta membrana. la noi e alta legislatie, alta lista cu materiale probabil 90% in concordanta cu cele din alta tari insa aceasta membrana nu se afla printre ele. Ca ISU sa-si dea acordul trebuie sa arate ca materialul se afla pe lista lor..deci nu poate. Daca ar zice ca e ok ar comite un fals chiar daca in realitate materialul e ok. ca ISU sa-si dea acordul trebuie ca materialul sa se afle pe lista de materiale acceptate. Deci ori schimba membrana cu alta care e pe lista la noi ori ce cred eu ca e cel mai simplu este sa adauge materialul prezent pe lista materialelor acceptate. Doar ca procesul e birocratic. Ca sa adaugi un material nou pe lista trebuie facute teste, luate avize de la specialisti..nu se face de azi pe maine.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează