FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

INTERVIU EXCLUSIV Sorin Cârțu îl desființează pe Gigi Becali: "Ideile vin de la unul care nu înțelege nimic!"

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat luni, 23 iulie 2018 00:11

Fost atacant, actual antrenor, Sorin Cârțu îi atacă dur pe Gigi Becali și îi distruge pe steliști după meciul de la Giurgiu, în care "4-3-3 a fost o mare comedie"

- Domnule Cârțu, ați văzut meciul Astra- FCSB?
- Din păcate, l-am văzut. N-am mai văzut așa ceva de mult... Nu-mi venea să cred ce văd!

- Ați înțeles ceva din 4-3-3 aliniat de Dică?
- E comedie mare, domnule! Ei habar n-au pe ce lume sunt cu 4-3-3. Ei n-au atacant de 4-3-3 niciodată! Poate nu mai știu eu fotbal și sunt depășit de situație. Dacă echipa asta poate juca 4-3-3 înseamnă că nu mai pricep nimic din fotbalul ăsta. Terminați-vă cu Florin Tănase atacant și cu improvizații din astea! Ce căuta Tănase central, ce caută Coman prin stânga?!! Doamne...

- Florinel Coman...
- Mbappe! Ce glumă... Ăștia nu o să-și scoată nici măcar banii pe care i-au băgat în el. Dacă ăsta ajunge vreodată fotbalist e mare minune. Să fim serioși, n-are nicio treabă. Ei credeau că, gata!, sistemul ăsta îl facem peste noapte și de mâine jucăm 4-3-3.

58 de zilea rezistat Sorin Cârțu ca antrenor principal la FCSB: a fost instalat pe 8 martie 2011 și a demisionat pe 5 mai

- Dacă așa a cerut patronul...
- Păi, d-asta! Asta e marea problemă la echipa asta, că ideile vin de la unul care nu înțelege nimic și care greșește tot timpul. El are plăcerea de a băga bani în fotbal, de a fi implicat în fenomen, dar n-are nicio treabă! Nu are nicio treabă! El doar tâmpește echipa asta. Din cauza lui s-a ajuns aici, cu sistemul ăsta.

- Dar credeți că au vreo șansă să-l pună pe picioare?
- Ce să pună, domnule?! Mi-a fost milă de ce-am văzut. Mă uitam la televizor și nu-mi venea să cred. Am zis la un moment dat: "Lasă, domne, că e primul meci!"... Ce vorbești... E cel mai prost joc al unei echipe în prima etapă după foarte mulți ani. Catastrofă!

- Mijlocul Nedelcu - Popescu - Teixeira....
- Stați un pic! Mijlocașul dreapta trebuie să facă legea în sistemul ăsta, să se cupleze cu atacanții, să fie prinși într-un box to box. Mijlocul trebuie să aibă condiție fizică, să facă fazele duble. N-am nimic cu Teixeira, care-și merită toți banii pe care i-a câștigat în România, dar n-ai cum să-l ai coordonator de joc la 38 de ani. Niciodată în lumea asta, la nicio echipă din lume, nu au făcut ceva în sistemul ăsta cu un coordonator bătrân! E o regulă de bază: acolo îți trebuie rezistență, putere, forță!

- Dezamăgirea e mare, să înțeleg?
- Da... Nu-mi venea să cred, iar concluzia e una singură: n-au niciodată jucători să joace în 4-3-3! În plus, Florin Tănase n-are nicio treabă cu atacantul. Pierde baloane, e vraiște acolo, nici n-are ce combinații să facă, dacă pierde atâtea mingi. 

  • Ca jucător, Cârțu a câștigat de trei ori titlul în Liga 1 și de patru ori Cupa României, toate cu Universitatea Craiova 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
raikkonen79
raikkonen79  •  23 Iulie 2018, 18:12
Postat de catalynn2 pe 23 Iulie 2018, 05:32

Cam ca telefonul tău Huawei ... Oricum ciobanul se pregătește sa închidă prăvălia, de asta a și dat tot ce era vandabil și nu a cumpărat nimic, ce ți-e așa greu sa pricepi?!

Discursul clasic al prostovanului cu 60 de rate la iphone x, dat in judecata de asociatia de locatari pt restante de 5000 lei la intretinere.

976569435687052
Budica Stancu  •  23 Iulie 2018, 15:58

Desi ma repet insist ca Alibec sa fie mijlocasul coordonator ,inlocuitor fiind Marutan.Va juca in fata lui Pintili si Ovidiu Popescu.Atacant de careu vor fi Ghnoroe si Man,cu conditia sa joace balonul cu dreptul ca si cu stangul,si sa exerseze lovituri de cap si dribling.Fara sa dribezi in fata careului de 16 mm nu maii intra in teren.Dica sa fie maleabil nu rigid!Este un tip rau ,aveam impresie frumoasa insa comportamentul fata de Alibec este total gresit!Prefer alt antrenor .Dica sa se duca ,el nu se gandeste la patron el se da antrenor.Inca nu am observat!

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  23 Iulie 2018, 15:25

Fiecare cu parerea lui ! Eu nu am incredere in Cirtu ! Ce fotbal stie Cirtu? Cel mai mare antrenor, conducator si om de fotbal e Gigi-El Maximo ! Stie ca sa faca bani , imagine , rating ! Cirtu ce stie ? Sa dea din gura- bla , bla ! Asa ca domnilor , sa mergem pe mina lui Gigi ! Vom avea distractie tot anul !!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează