FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA SPORTURILOR

INTERVIU în EXCLUSIVITATE cu Reghecampf! Dezvăluiri de senzaţie şi un semnal de alarmă pentru Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 00:06

În prima zi de apariţie a ziarului din 2016, Laurențiu Reghecampf vorbeşte în exclusivitate din Las Vegas cu fanii Stelei prin intermediul Gazetei Sporturilor.

Tehnicianul de 40 de ani discută deschis despre tot ce a găsit la Steaua după plecarea lui Rădoi, despre revenirea lui Bourceanu la echipă şi îşi anunţă pariul pentru 2016.

Într-un interviu pe 3 pagini, Reghe se pronunţă pentru prima dată în privința problemelor de la Steaua, descrie cum arată relaţia sa cu Gigi Becali şi rostește numele jucătorilor pe care şi i-ar dori la echipă.

Mai mult, acesta îi transmite un mesaj selecţionerului echipei naţionale, Anghel Iordănescu, dar și patronului său şi dezvăluie obiectivul pe care-l are pentru viitor.

Nu rata ediția specială a Gazetei Sporturilor de azi, 4 ianuarie!

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

Dialog cu Petre Grigoraș: "Păzea, m-am întors!"

Mevlija și-a deconspirat visele pe 2016: "Să avem ce sărbători în primăvară!"

Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Fost vicecampion olimpic la canotaj, Vasile Tomoiagă: "Sportul românesc trebuie resetat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
zizu
zizu  •  04 Ianuarie 2016, 12:02
Postat de tzusti_reloaded pe 04 Ianuarie 2016, 11:12

:) O ZIC YO ...HEI.. HEI..

astia sunt sigur din redactie platiti la nr de vizitari....! pana acum cateva zile,sub nik ul asta posta unul care vorbea foarte elevat,superior,iar asta cu hei hei hei era sub alt nik...acum au uitat care cum posteaza si au inversat nik urile... tare fraieri mai sunt aia care le dau bani! plateste l domle dupa IP si vezi atunci ca sunt mult mai putini...! adica la site ul concurent sunt cativa iar aici e ...coada! o fi platind madama sa apara oricat si orice de barbat...dar voi sunteti culmea

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Ianuarie 2016, 11:12
Postat de crotalie pe 03 Ianuarie 2016, 19:43

Nu o sa ratez, o sa cumpar si eu sa citesc interviul cu Reghe care a fost recent cooptat si toti cei care iubim culorile sfinte rosu si albastru si sustinem echipa lui nea Gigi care e om bun adica Steaua sau fbsc sau fscb sau cum doreste fiecare sa scandeze frenetic pentru ca nu este asa de primordial numele si ne-am dat seama imediat si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie !

:) O ZIC YO ...HEI.. HEI..

vasglo
vasglo  •  04 Ianuarie 2016, 09:59

Alo, baietii de la Gazeta, vedeti ca va saboteaza Grasu' de la Fanatik, care publica gratis cele mai interesante pasaje din interviul vostru cu Reghe!-:)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează