FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL

Întoarcerea fiului risipitor » Bokila va pleca în cantonament cu Petrolul: "A fost o neînţelegere"

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 13:37

Petrolul a revenit, aseară, din Antalya, după primul stagiu centralizat, dar vacanţa fotbaliştilor ploieşteni va fi de scurtă durată.

Miercuri dimineaţă, “găzarii” vor pleca din nou în Turcia, de această dată la Belek, pentru un al doilea stagiu centralizat. În lotul deplasat ar urma să fie inclus şi Jeremy Bokila, fotbalistul care s-a aflat, în ultimul timp în centrul unor evenimente neprevăzute.

"Îmi cer scuze coechipierilor, antrenorilor şi suporterilor echipei noastre. Ştiu că nu este normal ceea ce s-a întâmplat, dar a fost o neînţelegere la mijloc. Vreau să joc în continuare la FC Petrolul şi sper să ne atingem obiectivele asumate” a precizat Bokila care ar urma să zboare alături de “găzari”, miercuri dimineaţă, în Turcia.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (13)
toaderiii
toaderiii  •  09 Februarie 2013, 13:35

FIU RISIPITOR?!?PETROLUL nu are astfel de copii,sper sa intre cate 2 minute la trecerea timpului,asa in bataie de joc.

audi66
audi66  •  05 Februarie 2013, 19:15

Tarzan din Congo, o sa vezi la primul meci ce facem cu scuzele tale!

otte
otte  •  05 Februarie 2013, 01:22

toti gresim(mai ales ca acum in mare parte jocurile sunt facute de impresari,ei jucatorii sunt tutelati de impresari si fac ceea ce le cer impresarii)_,trebuie sa i se acorde o sansa si de ce nu in cazul in care vrea sa plece sa fie vandut ,importat e ca Petrolul sa gastige ceva dupa urma lui. ii poate creste valoarea si poate fi vandut la un pret bun. nu vad de ce trebuie sa fie huiduit -clubul trebuie sa aiba o politica clara,un plan bine stabilit ,sa urmareasca sa-si ajunga obiectivele...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează