Comentarii (8)
 •  10 Martie 2010, 20:05

Lui Blackmore Dragul meu drag, nu suntem din aceeasi troaca. Nici macar din aceeasi oala. Dar sincer mi-as dori sa fim din acelasi vas de Jena. Este posibil oare?

 •  10 Martie 2010, 19:31

O comisie care-si deleaga competenta, este incompetenta. Membrii ei cum sunt ? E doar o intrebare retorica. Somn usor!

abanos
abanos  •  10 Martie 2010, 18:36

Esti asa cum iti e si numele ales: o iuda. Se pare ca stai mai mult printre olteni, moldoveni si zburatoare. Daca nu-ti place inapoi de unde ai venit si lasa-ne pe noi in pace.

blackmore
blackmore  •  10 Martie 2010, 18:17

ceea ce a facut timisoara , e atat de tipic romanesc , si ei care zic ca nu sunt romani , zic cu mandrie ca sunt banateni , de parca nu ar fi din aceeasi troaca cu noi . se cred superiori , morali . uita ca numele echipei lor e de fapt rocar bucuresti.

 •  10 Martie 2010, 18:15

Cine a citit documentele puse la dispozitie de GSP,nu mai are dubii.Rapid nu a putut inscrie echipa in liga a IV-a unde ar mai fi putut sa-i transfere pe cei doi,asa jucatorii erau si mai sant legitimati la Sportul. In orice caz era imposibil ca cei doi sa fie ai Rapidului pe 2.02 de vreme ce o saptamana mai tarziu pe 8.02 erau tot ai Sportului.Falsul este evident.

ockiu
ockiu  •  10 Martie 2010, 18:15

daca sunteti INCOMPENTI atunci mai bine va desfiintati ... cum adica sa se ajunga la TAS o problema INTERNA ... nu sunteti capabil sa o solutionati?! tine de regulamentul in vigoare si de actele doveditoare. ce-i asa greu?! cat despre gsp :)) nu`i la prima abatere - "din surse sigure"... si iote`asa in exclusivitate ati dat`o de gard!

 •  10 Martie 2010, 18:15

degeaba tipa copos sau iancu lpf-ul da decizia care o sa le convina lor niciodata in romania nu o sa castige vre-un club doar pentru faptul k au dreptate o sa gastige doar daca alimenteaza interesele altora de la liga sau frf.Patronii sunt doar niste prosti care pierd niste bani aiurea doar pt fericirea milioanelor de suporterilor.In romania nu exista fotbal doar interese personale daca se dovedeste k greseala a fost din partea LPF toate echipele din liga l ar trebui sa refuze sa joace k protest

 •  10 Martie 2010, 18:10

tipic gsp .. faceti valuri in timp ce aia nici n'or dat decizia finala.

Comentează