FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN

"Invenţia" lui Laurenţiu Reghecampf » Robert Vîlceanu, 16 ani, a debutat la Steaua cu un gol superb

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 martie 2014 22:18

Laurenţiu Reghecampf i-a oferit debutul lui Robert Vîlceanu, în meciul cu Gaz Metan, scor 3-0.

Puştiul de nici 17 ani a fost introdus în minutul 79, în locul lui Sînmărtean şi a arătat calităţi impresionante. Vîlceanu a avut o acţiune bună, încheiată cu un şut peste poartă, dar a demonstrat şi o tehnică excelentă, reuşind să treacă de un adversar strecurîndu-i mingea printre picioare.

Mijlocaşul  pe care antrenorul Stelei îl caracteriza "e ca o bombă atomică" a ridicat tribunele în picioare în al doilea minut de prelungiri cînd a plasat uimitor mingea din lovitură în poarta lui Pleşca.

Vezi video cu golul

Vîlceanu este al doilea jucător care a debutat la Steaua în acest sezon, alături de Piovaccari.

"Mister a vrut să bat lovitura"
Robert Vîlceanu a povestit la finalul partidei cum a ajuns să execute lovitura liberă: "Mister mi-a dat încredere şi am jucat fără probleme. Am avut ceva emoţii în faţa suporterilor. Lato a vrut să bată lovitura liberă, dar Mister i-a strigat să mă lase pe mine. Sînt la Steaua de la 5 ani şi jumătate şi cu muncă şi ambiţie am ajuns la echipa mare".

 

"Reţineţi acest nume! Are referinţe foarte bune din partea lui Fane Iovan şi Costel Gîlcă, ne punem mari speranţe în el. E un jucător pe care ne putem baza în viitorul apropiat", spunea la începutul anului Mihai Stoica.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
redbluewar
redbluewar  •  16 Martie 2014, 16:23
Postat de istoricu pe 16 Martie 2014, 11:20

dom ziarist valceanu e inventia lui hagi e luat de la viitorul pt a juca in uefa young ch league nu a lui reghe meghe

Bah da prostanac mai esti... dupa ce ca minti iti mai spui si "istoricu"... istoriccucurului...

solomon_i
solomon_i  •  16 Martie 2014, 13:45

Bravo Valceanu !

forumeer
forumeer  •  16 Martie 2014, 12:34
Postat de istoricu pe 16 Martie 2014, 11:20

dom ziarist valceanu e inventia lui hagi e luat de la viitorul pt a juca in uefa young ch league nu a lui reghe meghe

Mai baga o fisa si nu mai vorbi nedocumentat, pinguinule. Joaca la Steaua de la 7 ani... un pusti dintr-o familie foarte saraca, fotbalul a fost sansa lui in viata. Un produs 100% al centrului de copii si juniori al Stelei, la fel ca si Cojocaru, Aldea si Gradinaru (ultimul a fost si la dinamo, dar totusi e la Steaua de pe la 12-13 ani, deci tot Steaua are cel mai mare merit in dezvoltarea sa). Il confunzi cu Tarnovan, el e singurul dintre cei sub 19 ani care nu a fost format de Steaua.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează