FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Invitaţie » CSA cheamă STEAUA înapoi în Ghencea » "Gazonul e bun de joc"

Aşa arată azi gazonul de pe Ghencea Foto: MApN +3   FOTO
Aşa arată azi gazonul de pe Ghencea Foto: MApN

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 17:59

Steaua a primit din partea Clubului Sportiv al Armatei invitaţia pentru a se întoarce să joace în Ghencea.

Într-un comunicat remis astăzi de Clubul Sportiv al Armatei se anunţă că "stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal. CSA, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului, doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea".

Totuşi, cei de la club pun şi cîteva condiţii pentru ca "roş-albaştrii" să revină acasă: "să achite datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate [...], reprezentînd chiriile lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor".

Pînă în acest moment, Gigi Becali a refuzat revenirea, Steaua evoluînd la Constanţa, Buzău, Ploieşti şi Cluj. Primul meci pe care "militarii" îl pot disputa în acest sezon în Ghencea ar putea fi derby-ul cu Rapid de pe 24 octombrie. În acest moment, meciul ar urma să se joace pe Naţional Arena.

În comunicat, administratorul susţine că gazonul este într-o stare foarte bună după lucrărire de întreţinere efectuate. "Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea seminţelor de gazon, a căror achiziţionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 euro) şi prin priceperea tehnicienilor militari în întreţinerea corespunzătoare a gazonului. În prezent, stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal", se spune, printre altele, în invitaţie.

Citeşte AICI tot COMUNICATUL

În galeria foto de mai jos poţi vedea imagini de azi cu stadionul din Ghencea!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
dantomix
dantomix  •  03 Octombrie 2011, 21:28

de antrenament, instalatie de nocturna, gazon cu incalzire, magazine "Steaua", etc. In afara de CRF Cluj nu mai exista alt investitot (patron de club) in Romania care sa fi investit sume de bani atat de importante in stadion si anexele lui.....mai ales atunci cand stadionul si anexele sunt INCHIRIATE !!!! Te rog respectuos sa citesti legislatia cu privire la obligatiile care revin proprietarilor / chiriasior !!!! Multumesc anticipat. Cu stima..... EU

magicasteaua
magicasteaua  •  03 Octombrie 2011, 20:23
Postat de zadkiel pe 03 Octombrie 2011, 15:34

De unde sa ia Puiu-Cascheta si tiganul Oprea-UNPR voturi din alta parte, ca ei nu au in acest moment nici 1% cu toate ca ai vazut la televizor ca ofera zilnic 3 paini la o gramada de sarmani numai cu conditia sa devina membrii UNPR?! Acele painii oferite de zilnic de tiganul OPREA, sunt din produse cu banii din inalta coruptie politica, sunt bani furati din avutia nationala ! STELISTI SPUNETI NU LUI OPREA (in curand Ministru de Interne) -UNPR-MISCAREA POPULARA! Daca mafiotii astia mai castiga in 2012 iar puterea, Romania se va prabusi in cea mai crunta criza economica din istoria ei!

cine crezi tu ca ii voteaza pe aia? hai sa fim seriosi.....nu cred ca poporul roman e chiar atat de....... Oricum am ramas surprins sa vad ca in unele judete (de ex. cluj) pdl are undeva la 50% in sondaje. E incredibil!

euu1
euu1  •  03 Octombrie 2011, 20:11

MA CAC PE TINE UDREA SI PE SAMUILA !!!! LINGAII SEFI AI LUI GIGI SI AI STELEI< FACETI PROPAGANDA NON-STOP SI ZI DE ZI!!!!!!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează