FOTBAL  »  Superliga  »  DRAMA

Ioan Andone: ”Nu pot pleca din ţară cînd ştiu că tata este bolnav”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2008 00:00

Ioan Andone, fostul antrenor al CFR-ului, nu dă curs unei oferte venită din ţările arabe pentru că nu vrea să îşi lpărăsească tatăl bolnav.

”Nu pot pleca din ţară cînd ştiu că tata este bolnav. Şi-a revenit dintr-o pareză pe partea dreaptă care îl imobilizase complet. A avut şi un spasm cerebral, iar peste toate este nenorocitul de diabet, o boală mai veche de-a lui. E o minune că şi-a revenit“, a spus Ioan Andone pentru evz.ro

Citeşte continuarea articolului pe evz.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  21 Decembrie 2008, 05:49

Sanatate tie si familiei tale Ando,MEREU DINAMO!

 •  21 Decembrie 2008, 04:43

Daca refuzi 300 mii pt. a fi langa tatal tau in momentele grele. Bravo tie! Jos palaria! Meriti cu adevarat RESPECT. Ai caracter si asta conteaza in viata in general dar si ca antrenor. Multa sanatate familiei tale!

 •  21 Decembrie 2008, 04:18

multa sanatate pentru tatal dumneavoastra aveti grija de el e mai important decat toti banii de pe lume

Vezi toate comentariile (9)
Comentează