FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ioan Andone, la „Prietenii lui Ovidiu”, o ediție cu multe dezvăluiri în exclusivitate și un mesaj clar: „FCSB e Steaua! E continuatoarea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 09:00

Ioan Andone, 59 de ani, fost jucător și antrenor al celor de la Dinamo, în prezent director tehnic la FC Voluntari, a acceptat invitația de a participa la la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, ora 20:00, pe GSP.RO.

În cariera de jucător profesionist, Andone a jucat pentru Corvinul, Dinamo, Elche și Heerenveen. Ca antrenor, Andone a câștigat 7 trofee, iar ca jucător doar 5, dar toate cu Dinamo!

SUBIECTELE TRATE DE ANDONE ÎN EMISIUNE:

  • De ce a renunțat la baschet pentru a se apuca de fotbal?
  • Care este rolul pe care Mircea Lucescu l-a avut în cariera acestuia?
  • Cum au intervenit Marius Lăcătuș și Gică Hagi să-l scape de suspendarea pe viață?
  • De ce afirmă că „Borcea nu se pricepea deloc la fotbal, dar punea banii pe masă”?
  • Cum comentează informațiile de culise că Adrian Mutu l-a dat afară de la Dinamo?
  • Ce relație avea cu Iuliu Mureșan și cum s-a înțeles cu Arpad Paszkany?
  • Ce părere are despre numirile lui Mirel Rădoi și Adrian Mutu la echipele naționale?
  • Cum l-a convins George Copos să vină la Rapid și cine l-a sunat la miezul nopții?
  • Cum se înțelege cu Gigi Becali și dacă este consilierul personal al acestuia?
  • Cine câștigă campionatul în România și cum vede regula Under 21?

Unde poți urmări show-ul de miercuri seară, care va începe la ora 20:00:

Ioan Andone, la „Prietenii lui Ovidiu”, o ediție cu multe dezvăluiri în exclusivitate și un mesaj clar: „FCSB e Steaua! E continuatoarea”

Noul format video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  19 Februarie 2020, 20:16
Postat de lixandru88 pe 19 Februarie 2020, 10:08

Andone, Andone!!! Te mai guduri mult pe langa impostoarea FC FCSB? Vrei banuti? Vrei la Gigi? Ca de vreo 3 ani ii tot perii...

Ridicola poziție a unui postac al Cazarmii sportive CSA! Cum sa mai sprijini o asemenea relicva bolșevică precum CSA in România anului 2020, membr UE. Ura bolnava fata de fostul lor amic și finanțator Jiji nu poște justifica susținerea unei UM sovietice su cu atât mai puțin megarea echipei pe care nataraii au încurajat-o cu fanatism și devotament la meciuri memorabile cu Valencia, Villareal sau Ajax !!!

108022913946097
Traian Pavelescu  •  19 Februarie 2020, 20:11

Orice om de bun simt, neorbit de dragostea pentru creatia sovietica odioasa CSA, stie ca Steaua este FCSB acum și va redeveni Steaua imediat ce România va deveni o țara normala și va proceda, ca toți membrii UE, la lichidarea relicvelor sportive militarizate bolsevice CSA și Dinamo! Dacă și I Andone un adversar înverșunat al Stelei, recunoaște ca Steaua=FCSB nu mai este nimic de adăugat! Cei aflați in noaptea minții nu mai pot fi recuperați dar 41% dintre suporterii romani știu cine este Steaua și peste 90% din suporterii steliști susțin echipa adevarata nu făcătura de racani amatori apărută in 2017 in curtea din spatele oribilei UM sportive sovietoide CSA!

103798407052226
 •  19 Februarie 2020, 20:07
Postat de lixandru88 pe 19 Februarie 2020, 10:08

Andone, Andone!!! Te mai guduri mult pe langa impostoarea FC FCSB? Vrei banuti? Vrei la Gigi? Ca de vreo 3 ani ii tot perii...

nepoate,toti oameni din fotbal considera fcsb urmasa stelei ! eu ca stelist din 1974 si ca fcsb-ist din 2016 nu vreau ca fcsb sa fie urmasa *** ! steaua ramane steaua,fcsb este fcsb,iar csa sunt niste nepoti ai stelei,proveniti din academica regal atletico madrid bucuresti a lu florin radu valeriu raducioiu ! deci nea gg a preluat locul si lotul stelei bucuresti in 2003,dar nu e steaua !!! in schimb talpan a preluat lotul lui regal sport,in 2017,dar este urmasa stelei ??? vedeti ca v-a scapat logica in tramvai,inainte sa coborati !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează