FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ioan Becali: "Dacă mă împăcam cu vărul meu cînd era Hagi antrenor, Gigi putea fi primul om al ţării"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Fostul procurator FIFA Ioan Becali este de părere că vărul său Gigi Becali ar fi putut ajunge chiar preşedintele ţării dacă s-ar fi împăcat cu el în timpul în care Gheorghe Hagi era antrenor al Stelei.

"Gigi are gura spartă. Şi-a făcut o mulţime de duşmani pentru că nu a ştiut să tacă atunci cînd a trebuit. A avut noroc, a fost iscusit. Dacă mă împăcam cu el cînd era Hagi antrenor, nu era nici valiză, nici nimic.

Gică e lovit rău, dar e un om foarte civilizat. Şi Gigi era azi în altă situaţie dacă ne împăcam. Steaua era în altă poziţie" a spus Becali la GSP TV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
 •  18 Februarie 2009, 05:44

Parca era vorba sa nu mai dati "stiri" cu acesti interlopi becalieni, cu acesti oameni de cea mai joasa speta??!! Dar asta este, Tolontan isi bate gura de pomana, voi faceti ce faceti si iar ne intoxicati si otraviti cu aceste "personaje" scarboase.

 •  18 Februarie 2009, 03:47

presidente la turma poate...ce gluma buna :)))

 •  07 Februarie 2009, 14:55

Aveti mila GSP de cititori ! Faceti reclama unui grobian interlop al fotbalului ! Vai de tara noastra,ca oricum fotbalul romanesc e un mare rahat! ceva vesti de la echpa planetara Al-Hilal ? Sunteti penibili ziaristi becalieni ce sunteti !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close