FOTBAL  »  Superliga  »  IOAN BECALI ATACĂ FRF

Ioan Becali: "Dispar mulţi bani de la FRF, ascultaţi-mă pe mine! Să intre Sandu sau Lupescu să dea replica"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Agentul FIFA Ioan Becali a lansat un atac la adresa FRF şi spune că există scurgeri de fonduri din conturile instituţiei.

"Dispar mulţi bani de la Federaţie, vă spun eu. Îl ştiu pe neamţul care se ocupă de contractele publicitare pentru Federaţie, a venit la mine şi mi-a propus şi mie ceva. De ce nu intră nimeni de la FRF să dea replica?

Să intre unul să mă combată! Nu cred că apare cineva la telefon pînă se termină emisiunea! Să intervină Mircea Sandu, să intervină Lupescu, să răspundă la ceea ce spun!", a comentat Becali la Premium Liga, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
utaaradan
utaaradan  •  28 Noiembrie 2010, 17:44

de ce vorbesti acum ? te-au exclus din ecuatie ? tu stii despre ei, ei spun ca stiu despre tine ceva, si uite asa ne invirtim in cercul urit mirositor frf. si al lpf. ca in acel celebru moment zero, ratat.

alexadius
alexadius  •  27 Noiembrie 2010, 00:05

Pai, in combinatie cu cine au facut transferurile alea? cu federatia, normal... cu Mircea Sandu si ai lui... sunt toti la fel, o mocirla.

gio1
gio1  •  27 Noiembrie 2010, 00:04

sandu, si-l creste pe lupescu, il baga in schmecherii, pt ca atunci cind pleaca sa ramina cineva sa tina oala acoperita sa poata el dormi linistit! Un control al fiscului ar fi mai mult decit necesar si la frf si la liga!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează