FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali: "Nu l-a pus Borcea pe Bonetti. Dacă merge treaba bine, se salvează şi cei care l-au numit!"

Ioan Becali nu e de acord cu varianta Bonetti la Dinamo
Ioan Becali nu e de acord cu varianta Bonetti la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 15:53

Gazeta Sporturilor a scris astăzi că numirea lui Dario Bonetti a fost dictată de Nicolae Badea şi de Dragoş Săvulescu, Cristi Borcea dorindu-şi una dintre variantele interne: Ion Marin sau Cornel Ţălnar.

"Opţiunea pentru Dario Bonetti am discutat-o în primul rînd cu domnul Borcea şi a fost susţinută de dînsul fără rezerve", a spus Nicolae Badea. "Am vorbit şi cu ceilalţi colegi acţionari şi am convenit să aleagă pe oricine numai să-i fie bine lui Dinamo. Chiar şi Dario Bonetti, cu care am discutat prin intermediul lui Marius Vizer. Există unitate între noi, acţionarii", a declarat şi Cristi Borcea.

Ioan Becali a explicat însă cum au decurs negocierile cu Bonetti şi cine l-a dorit pe italian la Dinamo: "Răspunderea va fi numai pe umerii celor care l-au pus pe acest Bonetti la echipă!

Dacă merge bine, se salvează şi ei, şi antrenorul. Dacă nu, răspunderea le aparţine în totalitate! Cristi Borcea nu l-a pus pe Bonetti antrenor!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rivadeldinamo
rivadeldinamo  •  11 Aprilie 2012, 23:14

bai, spurcaciunilor de jurnalisti pupinccurristi de beKAKAlisti : luati-l , ba, si pe asta !!!!!....

red77
red77  •  11 Aprilie 2012, 19:45

jiji are mai mult bun simt fata de asta ! adica pe un podium al badaraniei si al taraniei asta e pe primul loc iar jiji pe doi !

bigiu
bigiu  •  11 Aprilie 2012, 19:45

PE ASTEA DIN CLANU BECALI SAI VAD CU LUMINARI PE PIEPT

Vezi toate comentariile (10)
Comentează