FOTBAL  »  Superliga  »  PRUNEA LA DNA

Ioan Becali: "Prunea e cel mai mare blatist din fotbalul românesc! Dacă Mircea Sandu e bărbat, îl dă afară!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Ioan Becali, fostul impresar, spune despre Florin Prunea, fostul portar al naţionalei, că este cel mai mare blatist din fotbalul românesc şi îi cere lui Mircea Sandu să îl dea afară din FRF.

"Personajul Prunea este ştiut de foarte lume din fotbalul românesc ca un blatist. Cel mai mare blatist al fotbalului românesc e Prunea! Nu vreau să îl forţez pe Gabi Popescu să spună de blaturile lui Prunea.

Eu am fost mereu de cealaltă parte a Federaţiei. M-au chemat acum la centenar şi nu m-am dus. El are şi post acolo. Dacă Mircea Sandu e bărbat, atunci el îl va da afară pe Prunea'", a spus Ioan Becali la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  19 Mai 2009, 09:54

E o rusine imensa ca sa vorbeasca de"cancerul"fotbalului romanesc acest inivid jegos,infractor de drept comun,bisnitar de bilete pe vremea lui ceausescu si apoi de jucatori,protejat de prietenii cu care imparte banii,prieteni din ministerul de interne.Nu zic de Prunea ca n-ar fi vinovat,sau Sandu cu clica lui,dar daca mafiotii becali sunt alternativa,mai bine NU!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Mai 2009, 21:09

P.S Nu stiam ca "g-ă-i-n-a-r" este un cuvânt obscen şi in concluzie e cenzurat de către GSP. Vă multumesc, sunteti mai catolici decat papa. In schimb altii injura si nu ii mai cenzurati, foarte frumos, bravo.

 •  18 Mai 2009, 18:20

dar in favoarea carui club? am putea afla? cred ca in favoarea gaz metan si craiova ce zici nashule? am dreptate?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close