FOTBAL  »  Superliga  »  

Ioan Igna este preşedintele CCA

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Fostul arbitru Ioan Igna a fost numit de către Comitetul Executiv al FRF în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a informat astăzi site-ul FRF.

"Ca urmare a alegerii acestuia în funcţia de Vicepreşedinte al FRF, reprezentant al fotbalului amator, a fost aprobată eliberarea din funcţia de Preşedinte al CCA a domnului Vasile Avram şi a fost aprobat domnul Ioan Igna ca Preşedinte al CCA, sub condiţia obţinerii acceptului acestuia din urmă", a scris sursa menţionată.

Ioan Igna (69 de ani) a condus două partide la Campionatul Mondial din Mexic 1986, printre care şi sfertul de finală dintre Brazilia şi Franţa.

De asemenea, a mai arbitrat şi manşa secundă a finalei Cupei UEFA din 1987 şi un meci de la Campionatul European din 1988.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alexpoli
alexpoli  •  26 Ianuarie 2010, 17:26
Postat de pe 26 Ianuarie 2010, 16:01

no vrut igna sa-l schimbe pe balaj la finala cupei,o garantat pentru el la fel ca grigorescu la finala cu rapid.astia de la noi din timisoara fara suflet si patriotism local au distrus fotbalul timisorean ,pe poli in 2002 si ne-au lasat un gol imens in suflet impreuna cu autoritatile locale.tot timpul au fost vasalii echipelor bucurestene a frf ,lpf si impotriva noastra,ce oameni fara suflet ,sa fi impotriva locului unde te-ai nascut.

incredibil cum poate REVENI un asa om in aceasta functie , e ca si cum l=ai pune pe puscariasul constantin...

 •  26 Ianuarie 2010, 17:01

In sfarsit un sef pe placul lui Borcea si Muresan!

 •  26 Ianuarie 2010, 16:59

Eu stiu ca natural in fiecare an se pune cate un an la varsta,pe cand la Igna se scade.Toata lumea stie ca face 75 de ani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează