FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA GIURGIU 0-2

Ioan Niculae lasă Astra pe mîna lui Sinescu: "I-am dublat salariul, e şansa lui să arate ce poate"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 23:47

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, a vorbit despre succesul echipei sale cu Rapid, scor 2-0.

"Sînt mulţumit, echipa începe să-şi dea drumul la joc. Am sesizat o relaxare în unele momente, dar sper să reuşim să schimbăm acest lucru. Aştept pregătirea de iarnă, pentru că se vede că unii jucători au nevoie de ea.

Îmi pare rău de punctele pierdute la începutul sezonului, pentru că am fi stat mult mai bine acum. Nu mă gîndesc la titlu, mă gîndesc la fiecare meci în parte. Vom vedea în ultimele etape cum stăm şi atunci o să aflăm dacă avem şanse", a spus Ioan Niculae la DigiSport Special.

...despre antrenorul Valentin Sinescu: "Pînă în iarnă, Sinescu va rămîne antrenorul echipei. I-am dublat salariul şi îi voi acorda această şansă. E un băiat de caracter şi vom încerca să îl ajutăm să ajungă un antrenor bun în Liga 1.  Are ocazia să dovedească în această perioadă experienţa pe care a acumulat-o în fotbalul românesc"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  28 Noiembrie 2012, 08:57

nu atat faptul ca astra merge bine sub conducerea lui, ce am eu cu giurgiul, cand eu sufar ca fan al giulestenilor?, cat cele cateva cuvinte pe care i le-am citit si care mi-au aratat ca este un tip extrem de inteligent m-au impresionat. i-a atins pe "gazetari" la modul cel mai elegant, uitand insa un lucru: ioan nicolae al lor nu esre jiiiijiiiiiiii, ca sa aiba texte din ora-n ora si inca in prima pagina.

blaustein
blaustein  •  06 Noiembrie 2012, 11:07

Asta niciodata nu e multumit, indiferent de ce se intampla pe teren sau de rezultat. Nu as pune pret pe vorbele lui.

redgofcd
redgofcd  •  06 Noiembrie 2012, 00:00

tare curios sunt cand il zboara si pe asta.. din cate arata pe la tv si declaratii, ar trebui sa-si ia vreo 7 antrenori si sa antreneze cu randul fiecare o luna

Vezi toate comentariile (3)
Comentează