FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASTRA 1-2

Ion Crăciunescu a luat „foc” după declarațiile lui Mangia: „E un atac la Cârțu, la Mulțescu” + Reacția lui „Sorinaccio”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 09:07

CSU Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu din ultima etapă a sezonului regulat cu Astra, scor 1-2. La final, antrenorul Devis Mangia i-a criticat pe fanii olteni, deoarece l-au fluierat pe Rocha și au contestat echipa, amenințând cu plecarea la finalul sezonului. A primit replica de la Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru.

„Probabil că până acum am fost bănățeni sau ardeleni și acum s-a trezit domnul Mangia, că nu suntem lombarzi, ca el, din Italia, și cred că, prin forma în care s-a exprimat dânsul, a fost un atac. Ori nu stăpânește limba română, ori nu-și dă seama ce spune. Nu-i înțeleg sensul. Adică de când am început să pierdem, suntem olteni. Păi când a mai avut Craiova condițiile pe care i le-a făcut Rotaru?

Adică e un atac la antrenorii care au fost până acum? Ce, Cârțu nu e antrenor? Sau Gigi Mulțescu nu e? Exprimarea e foarte agresivă.

Ne dăm în cap cum? Oltenii vor calitate și performanță. Și toată lumea a cerut acest lucru și a spus că Craiova e îndreptățită să tragă la titlu. Dacă el nu a fost capabil să organizeze jocul, să ne spună: am și eu o vină, că un antrenor mai tânăr de la Astra m-a dominat cap-coadă în această seară. Am jucat bine, dar am luat bătaie și am devenit olteni” Crăciunescu la TV Digi Sport

Și Sorin Cârțu, fostul antrenor al Craiovei, l-a taxat pe Mangia:

„Ca orice antrenor, își arogă niște merite. După mine, trebuie analizat mai bine. Tot la olteni se petrece ce se petrece la ora actuală în România, cu 20.000 de spectatori, cu condiții super pentru spectatori, cu cheltuieli pentru echipă de milioane, deci e bine la olteni. De ce să spună că nu e bine? El, într-un fel are dreptate, ca la olteni la nimeni, la ora actuală.

Eu am mai spus-o, în toată perioada din 2014 până acum, cei mai mulți bani s-au cheltuit pe timpul lui Mangia. Deci orice antrenor a fost, eu, Mulțescu, etc, cheltuielile cele mai mari s-au făcut acum. Și e normal ca pretențiile de acum să fie maximale și e normal să ceară campionat. Locul 3 e cam ultimul dintre echipele cu pretenții. Mi se pare normal să fii nemulțumit că eșțti pe locul 3. Păi culmea e că s-a vândut din jucători la care se lucrase, în afară de Mitriță”.

„Nu e normal ca Rocha să fie fluierat după cinci minute. Dacă vor să fluiere, să mă fluiere pe mine. Nu e simplu pentru un jucător din punct de vedere mental când se întâmplă asta. Eu am zis după meciul cu FCSB că sunt puţin oltean. Asta pentru că e nevoie să fim toţi uniţi ca să facem performanţă. Dar dacă se întâmplă ce s-a întâmplat azi, cu Rocha, nu se poate face performanţă. Nu e normal ce s-a întâmplat. Echipa e pe locul trei, înainte să vin eu nu cred că era în poziţia asta. Am câştigat o Cupă, acum suntem iar în semifinale, jucătorii nu merită aşa ceva. Eu zic că au făcut performanţă. Dacă fanii au ceva cu mine, închidem acest sezon şi după aceea vedem” Devis Mangia

Citește și:

CS U Craiova - Astra 1-2 // Devis Mangia, dezlănțuit la adresa propriilor fani: „Așa nu ne putem bate la titlu!” » Cine e fotbalistul fluierat de suporteri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
antalmihai
antalmihai  •  06 Martie 2019, 20:22

Respect Mangia, dar Razvan Popa , merita mai multe sanse de a juca, nu a gresit , deloc mai mult, decit altii, plus ca are 22 de ani! Chiar cred, ca e un jucator bun!

antalmihai
antalmihai  •  06 Martie 2019, 20:20

Craciunescu sa taca, face parte din famiglia becaly!

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  05 Martie 2019, 21:56

Crăciunescu să nu mai vorbească în viața lui de Universitate Craiova Degeaba s-a născut în Craiova, degeaba se bate cu pumnii în piept că e oltean Ăsta de mult și-a făcut transfuzie cu sânge, mai bine spus cu zăr jiji-st

Vezi toate comentariile (12)
Comentează