FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ A DEMISIONAT DE LA STEAUA!

Crăciunescu: "Nu mă aşteptam ca lucrurile să se rupă atît de repede şi atît de brusc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a vorbit despre decizia lui Victor Piţurcă de a pleca de la Steaua.

 

"Sincer am fost şocat. Nu mă aşteptam ca lucrurile să se rupă atît de brusc şi atît de repede. Ştiindu-l pe Piţurcă, care pune lucrurile la punct încă de la început, nu mă gîndeam că va renunţa. Piţi are o personalitate puternică, atîta timp cît respecţi lucrurile pe care le cere, eşti prietenul lui", a declarat Crăciunescu.

"Eu am auzit opiniile doar unei singure părţi, ale domnului Becali, dar nu ştim ce au convenit de la început. Sînt ferm convins că Piţi, fiind atît de meticulos, nu a lăsat nici un detaliu nepus la punct atunci cînd a venit la Steaua. Cred că ruptura nu are legătură cu partea sportivă, ci cu legătura personală", a adăugat Crăciunescu.

"Este un semn de întrebare că nu aveau un contract semnat. Totuşi, cred că exista o hîrtie, acum vroiau doar să modifice clauzele, probabil. Eu s-ar putea să fiu subiectiv, dar Piţi e foarte rigid, el nu se abate de la ceea ce stabileşte. Era o speranţă mare că va renaşte Steaua, exista perspectivă pentru performanţe", a încheiat fostul arbitru.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
oldrap
oldrap  •  08 August 2010, 14:09

Inseamna ca te dai mare degeaba mai ol.te.nas smecheras precum pi.tur.ci, eu am martori toti prietenii intre care si stelisti, ca le-am spus ca :mariajul astora" nu cred sa dureze pana la 1 septembrie. Hai cu steoaia la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde sunt parintii sai: lenin, stali, ceausescu! Traiasca libertatea fara co.mu.nisti si clo.ne.le lor!

xpigames
xpigames  •  08 August 2010, 13:49

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează