FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Ion Crăciunescu: "Prunea le-a spus unor apropiaţi că, în cazul în care cade el, vor cădea şi alţii" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2009 00:00

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a lansat un nou atac la adresa oficialilor FRF, fiind de părere că şefii federaţiei ar trebui să demisioneze in corpore de la conducerea forului.

"Mă îngrijorează cît de puternic este sistemul creat în fotbalul românesc. De ce există această încrengătură? Pentru că toţi încearcă să îşi apere scaunul. Atunci cînd în subordinea ta se întîmplă nereguli grave, e o datorie morală să-ţi dai demisia.

E un loc atît de bun acolo sus, încît e greu să renunţi. Cu astfel de relaţii, e greu să se cureţe vreodată ceva. Prunea a recunoscut că s-a implicat, era normal să plece singur sau să fie dat afară. El s-a pronunţat în alte cercuri că, în cazul în care cade el, vor cădea şi alţii", a spus Crăciunescu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  03 Iulie 2009, 14:13

Craciunescu asteapta de mult la cotitura, dar a pariat pe calul fals; G.Popescu! E minareala polititica de la iubitul marinar. Cel putin Ritzi a aratat ce fac ministrii cu banii statului. Ea a fost protejata directa Base si EBA! Mare mizerie!

cristi_voica26
cristi_voica26  •  27 Iunie 2009, 19:32

M.Iancu,a spus demult de coruptia federarilor nostri,dar nu l-au bagat in seama.Acum a venit vremea si vremea lor sa plateasca pentru ce au facut!

oltean0
oltean0  •  27 Iunie 2009, 19:25

pai sa-l inchida mai repede si sa-i ia pe toti cu el la bulau

Vezi toate comentariile (9)
Comentează