FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - STEAUA 1-1

Ion Crăciunescu se revoltă: "Ne-am vîndut marilor puteri! Avem cel puţin cinci arbitri de nivelul celui de la derby" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 15:29

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, spune că are în lot cel puţin cinci arbitri sub 25 de ani de valoare egală cu a centralului ceh Miroslav Zelinka, delegat la partida Rapid - Steaua, scor 1-1.

"Dacă facem o comparaţie, pot să spun că noi avem cel puţin cinci arbitri precum cel de aseară, dar sub 25 de ani. Atîta poate Miroslav Zelinka, nu ştiu de ce căutăm alte explicaţii.

Ăsta este nivelul în Europa, numai noi credem că străinii sînt mult mai buni decît ce avem noi. Dar uite că nu e aşa", a explicat Ion Crăciunescu.

"Ne-am vîndut marilor puteri" :X
Crăciunescu a refuzat să comenteze faza la care Rapid a cerut penalty: "Chiar nu vreau să intru în detalii legat de greşelile de aseară, pentru că dacă intrăm... Nu vreau să îi dau nici măcar o notă. Eu tot timpul am spus să se compare arbitrajele românilor cu cele ale străinilor.

Păi Dima, după meciul de la Vaslui, ce linşaj mediatic, ce furtună, ce probleme a fost nevoit să îndure. Iar Dima se poate compara cu arbitrul de aseară. Dar n-am văzut aceeaşi reacţie. Aşa suntem noi, românii, mereu ne-am vîndut marilor puteri. Ori sîntem slugarnici, ori suntem supuşi, ori ni se pare că străinii sînt superiori. Şi nu este aşa", a adăugat Crăciunescu.

Sursă: Mediafax

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (92)
leonidaslimax
leonidaslimax  •  30 Aprilie 2012, 23:32

Legat de arbitrii straini : las la latitudinea cunascatorilor cu mii de postari pe gsp sa se pronunte (sac !) dar daca nu stiu daca a fost penalty la bicfalvi, nu stiu daca a fost penalty la surdu, daca a fost hent la panin, stiu sigur despre penalty-uri ca: nu a fost penalty la piatra neamt pentru Steaua, a fost penalty clar pentru Dinamo la galati si ca copos,borcea,iancu si porumboiu impreuna cu fratii becali sunt cei mai cinstiti din fotbalul romanesc.Lucru dovedit si in justitie dealtfel. Iar cei mai buni manageri sunt mircea sandu si mitica dragomir care au dus fotbalul romanesc la un nou nivel pe noi culmi de ..... vai de tarisoara asta de cunascatori,comentatori,analisti etc

ionut.07
ionut.07  •  30 Aprilie 2012, 23:19

Puterea banului si-a ingineriilor financiare este mai mare decat "puterea" talentului sau a capacitatii de a fi arbitru.

utaaradan
utaaradan  •  30 Aprilie 2012, 21:24

ei da, ia d-le sa arbitreze tudor pe miorita, ca de cind cu arbitrii straini ,nu mai cistiga, iar sansele la titlu sunt zero.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează