FOTBAL  »  LIGA 1  »  GRANZII LIGII

Ion Moldovan: "Dinamo a devenit o echipă pragmatică". Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2008 00:00

Ion Moldovan crede că pragmatismul este cuvîntul care caracterizează evoluţia din această toamnă a lui Dinamo, dar ecunoaşte că absenţele lui Bratu şi Zicu au contat enorm în jocul alb-roşiilor.

"Cred că Rednic a încercat să facă schimbări din mers, iar Dinamo a devenit o echipă pragmatică. Foarte multe echipe se raportează la fotbalul italian, dar cred că Dinamo a demonstrat că ştie să conducă ostilităţile, astfel încît să îşi adjudece punctele. Accidentarea lui Bratu a contat foarte mult, dar şi lipsa lui Zicu.

Rednic a încercat să aducă un surplus de jucători de atac, de aici şi apariţia lui Andrei Cristea, a lui Marius Niculae. El a încercat să găsească o soluţie pentru Bratu, Dănciulescu şi Niculae, ca ei să poată să joace, să fie ajutaţi, dar s-a văzut lipsa de omogenitate", a spus Moldovan la GSPTV.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (3)
 •  06 Decembrie 2008, 20:44

am vazut la brasov cat de pragmatica este dinamo.....nu au ajuns la poarta lui fc brasov....ha ha ha ha....unii viseaza cai verzi pe pereti

 •  06 Decembrie 2008, 20:21

da asha este... dinamo e cea mai pragmatica echipa din istoria fotbalullui... da da ... cum sa nu... :)))))) e mai pragmatica decat Itialia, Germania... da... asta e o shtire de k.k.t... deci shtirea asta este = 0 shi cine a scris`o ishi ia salariul degeaba... HUOOOOO... FMM

 •  06 Decembrie 2008, 19:40

Voi sunteti (gsp) prost instruiti cu aceste intrebari. Voi ceilalti CE CREDETI?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează