FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Florin Răducioiu are soluția pentru Dinamo: „Ar fi extraordinar să vină!”

Florin Răducioiu, fost mare fotbalist, declară că Ion Țiriac investitor la Dinamo ar fi fost o idee extraordinară.
Florin Răducioiu, fost mare fotbalist, declară că Ion Țiriac investitor la Dinamo ar fi fost o idee extraordinară.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 19:36 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 22:46

Florin Răducioiu, fost mare fotbalist, declară că Ion Țiriac investitor la Dinamo ar fi fost o idee extraordinară.

Dinamo este sufletul meu. Lucrurile s-au complicat din multe puncte de vedere acolo. S-a vândut clubul. Este peste puterile mele în momentul de faţă să înțeleg care este situaţia de fapt. Vreau ca Dinamo să se întoarcă la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Mi-ar fi plăcut foarte mult ca Mircea Lucescu, Andone, Ionut Lupescu să se implice la Dinamo. Nu văd o soluţie externă, oameni care nu au nimic în comun cu fotbalul, cu Dinamo. Nu vreau să fiu polemic, dar asta e realitatea.

Mie mi-ar fi plăcut enorm să vină domnul Țiriac, este un mare om de afaceri, un iubitor de sport şi îmi pare rău că nu s-a implicat. Ar fi fost o soluţie extraordinară!”, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo

Ion Țiriac (82 de ani), un nume de referință din sportul românesc, a acordat Gazetei Sporturilor un interviu în exclusivitate, în care a vorbit și despre situația dramatică de la Dinamo, club care se zbate să evite falimentul.

Am mai citit pe la dumneavoastră că în Bucureștiul ăsta e treaba cu Dinamo, că spectatorii au cumpărat...sigur că da! Să iasă pe bursă Dinamo! Dacă iese pe bursă, te duci acolo, cumperi o acțiune, cumperi două, eu vând, dumneata cumperi. 

Cât crește Dinamo în viitor dacă e s-o iei pe bursă? Dar acum nu e pe bursă, și, dacă nu e, spectatorii vor într-un fel, am înțeles că niște spanioli internaționali vor în alt fel. Foarte complicat! Din păcate, eu sunt unul care e totalitar. 

Exemplul meu cel mai mare a fost Ecclestone (n.a. - fostul boss din Formula 1). Avea toate circuitele din lume, le-a cumpărat pe toate, ca să n-aibă discuție. Apoi, avea toată industria. El plătea industria, el plătea piloții ca să aibă liniște, el plătea media
Ion Țiriac

4 repere despre Florin Răducioiu:

  1. E al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986;
  2. A marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951);
  3. Toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24);
  4. A marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Le-a picat cu tronc » Reprezentanții cluburilor britanice s-au interesat de un „tricolor”

DDB, dedicație pentru Rădoi » Ce s-a putut auzi înainte de Anglia - România

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  08 Iunie 2021, 22:37

Deja a investit intr-un bilet

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  08 Iunie 2021, 21:03

tiriac e un zgarcit, ii apar bube pe fata daca aude ca trebuie sa plateasca ceva. Nu va veni niciodata.

vardy
vardy  •  08 Iunie 2021, 11:59

Pe banii altora si eu am solutii

Vezi toate comentariile (17)
Comentează