FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu: "E imposibil să fiu premiat de Steaua" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Ionel Dănciulescu, atacantul lui Dinamo, a vorbit la GSP TV despre stimularea adversarilor şi dacă ar accepta să fie premiat de Steaua pentru o victorie.

"Primordial pentru noi este să ne pregătim cît mai bine şi asta încercăm să şi facem. Pe mine mă interesează mai puţin premierea echipelor. Eu ştiu cît trebuie să muncesc şi să iau banii pe care îi merit. La cluburile mari nu cred că s-ar accepta premierea, dar la echipele mai mici e altă problemă.

Eu sînt plătit de club şi altceva nu mă interesează. Este imposibil să fiu premiat de Steaua. Nu ştiu dacă fotbalul românesc este corupt, dar există o umbră a tot ce se întîmplă în fotbal. Este păcat pentru că ar trebui să se joace numai pe teren. Sper ca lucrurile să se îndrepte pe viitor.

Contra este un jucător de bază al echipei naţionale şi s-ar încadra perfect la Dinamo. Vom face tot posibilul să cîştigăm campionatul. Presiunea este pe toată lumea, nu doar pe noi", a spus Ionel Dănciulescu la GSP TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  06 Februarie 2009, 01:36

www.ziareviste.ro

 •  05 Februarie 2009, 18:36

Am auzit ca vara Danny shi Pogrebnyak de la Zenit Petersburg se vor transfera la Dinamo pentru o suma astronomica de 5.000.000 € ... Nu inteleg de ce asa mult costa jucatorii aia? Din un campionat rusesc de doi lei...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează