FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu iese la atac pentru prima dată: ”Probabil am deranjat, mi s-a spus să stau mai în spate”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 15:59

Ionel Dănciulescu, managerul lui Dinamo, a vorbit despre problemele pe care le întîmpină la club. Nemulțumit că nu mai face deplasările alături de echipă, fostul vîrf a ieșit la atac.

”Probabil am deranjat pe cineva cu personalitatea mea. Mi s-a spus să stau mai în spate, deși am ieșit și le-am luat pe toate pe cîrca mea atunci cînd am fost nevoit. Mi s-a reproșat ca sînt prea apropiat de jucători.

Cînd am zis că n-ar trebui să fie demis Mihai Teja, eu m-am referit la un principiu, nu era vorba neapărat despre Mihai. Așa mi s-ar fi părut normal, din moment ce am pornit la un drum, să nu sancționăm antrenorul după un timp atît de scurt. Aș fi spus același lucru dacă ar fi fost vorba despre Stoican”, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
1058285830865448
Emil Dinamo  •  21 Aprilie 2015, 17:20

Toti care il insulta pe danciu si se dau drept dinamovisti sunt niste *** !! Danciu este simbolul nostru,un jucator emblematic pentru istoria noastra !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  21 Aprilie 2015, 15:42

o beltii de tot daca il dati afara pe danciu !!! Practic danciu e un simbol al nostru, nu e posibil sa ne purtam in halu asta cu aceste simboluri: Danciu,Niculae,etc Dinamovisti adevarati !!!

loritzu
loritzu  •  21 Aprilie 2015, 12:27

Pe de alta parte nici discursurile astea eliptice nu mai ajuta acum : spune Danciule cine ti-a spus sa stai mai in spate, cine ti-a spus sa nu mai faci deplasarile cu echipa, generalitatile nu te ajuta acum nici pe tine si in principiu pe nimeni bine intentionat decat pe aia care s-au specializat in "lucraturi"!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează