FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu, prins BĂUT la volan? Oficialul lui Dinamo s-ar fi ales cu dosar penal + ce a declarat pentru GSP.ro

Ionel Dănciulescu ar fi fost prins băut la volan
Ionel Dănciulescu ar fi fost prins băut la volan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 23:03 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 23:51

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv de la Dinamo, ar fi fost prins de polițiști băut la volan, iar oficialul „câinilor” s-ar fi ales cu dosar penal!

Evenimentul ar fi avut loc joi seara, scriu jurnaliștii de la Gândul, când Danciu-gol ar fi fost oprit de polițiști pe Bulevardul Magheru din Capitală. Mai exact, în fața hotelului Lido, unde legenda dinamovistă ar fi refuzat să se supună alcooltestului. 

Mai mult, Dănciulescu chiar i-ar fi sfidat pe reprezentanții legii. Acesta ar fi continuat să bea alcool dintr-o sticlă chiar în timp ce era interogat de polițiști, anunță sursa citată. 

Dosar penal pentru Dănciulescu?!

Directorul sportiv de la Dinamo și-ar fi încheiat seara pe holurile Institutului Național de Medicină Legală, acolo unde probele de sânge ar fi scos la iveală o alcoolemie mare: 0.79 mg/l. Astfel, lui Dănciulescu i s-ar fi întocmit dosar penal.

Dănciulescu: „Nu e corectă informația”

Contactat de GSP.ro pentru a oferi un punct de vedere, Dănciulescu s-a rezumat la a spune că „nu este corectă informația.”

În 2002, a plonjat cu mașina în Dâmbovița!

În urmă cu 18 ani, pe vremea când era jucător la Dinamo, Ionel Dănciulescu a mai avut un incident nefericit în trafic. După un meci cu Farul Constanța, pe durata căruia a fost înjurat în permanență de fani, fostul atacant a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, dar a scăpat ca prin minune fără să fie rănit.

VIDEO. Ionel Dănciulescu povestește cum a fost ademenit cu bani, înaintea unui meci cu Steaua: „Cristi Borcea știa tot”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Altă încurcătură la Dinamo » S-a cerut în instanță DIZOLVAREA societății!

EXCLUSIV Florin Prunea: „Bălănescu face pe el de frică” + Momentul despre care spune: „N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

EXCLUSIV Claudiu Florică și Tahnoon Nimer au reintrat în cărți pentru preluarea clubului » Avem toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
liviuemil
liviuemil  •  16 Iunie 2020, 19:56
Postat de gimiskutze pe 16 Iunie 2020, 14:35

Nu a platit el, au platit altii pentru el. El a baut de necaz, ca vede unde a ajuns clubul militiei...pe mina bagabonzilor!

"bagabond"... chiar asa??? Ce zici de "vagabond"?????

gimiskutze
gimiskutze  •  16 Iunie 2020, 14:35
Postat de Mihai Tanase pe 16 Iunie 2020, 12:44

De unde a avut bani de băutură ? Dacă Prunea n-a primit bani de nouă luni , bănuiesc că și Danciulescu este in aceeași situație .

Nu a platit el, au platit altii pentru el. El a baut de necaz, ca vede unde a ajuns clubul militiei...pe mina bagabonzilor!

gimiskutze
gimiskutze  •  16 Iunie 2020, 14:31

informatia nu este corecta: nu ca nu a baut, a baut, dar nu a prins; a fost oprit. Daca pleca...si il ajungeau putea fi "prins" deci e corect omul :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează