FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

Ionel Dănciulescu a anunțat 5 transferuri la Dinamo: „La ce au arătat la Călărași, ar trebui să plece cu toții!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 19:37

Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, a declarat astăzi că mai mulți jucători au intrat în colimator, după eșecul din etapa a 8-a din play-out de pe terenul Dunării Călărași, scor 0-1.

  • Dinamo o înfruntă pe Gaz Metan, vineri, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și TV Look Sport, liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.ro. 

„Sunt momente când jucătorii ar trebui să se trezească. Sita cerne. În vară se va trage linie și vom vedea cine va rămâne. Am spus că vrem să schimbăm cât mai puțin, dar depinde de evoluțiile lor. De foarte mulți jucători nu suntem mulțumiți, în special după meciul de la Călărași.

Dacă ar fi să ne uităm după meciul de la Călărași, n-ar trebui să mai păstrăm niciun jucător! Vom mai aduce 4-5 jucători de calitate. Deci alți 4-5 vor pleca. Suntem cu salariile la zi”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

caseta meciului dunărea călărași - dinamo 1-0

caseta

Citește și:

Au venit banii la Dinamo! „Câinii” au primit o sumă importantă din transferul lui Mevlja + care a fost meritul lui Mircea Rednic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Mai 2019, 11:11

Aduceti pe *** ! Aceste declaratii nu fac DECAT rau clubului DINAMO. Promisiuni peste promisiuni INCALCATE = DISPARITIA SUPORTERILOR plini de scarba !!!! Pe mine m-ati pierdut de un an (nu mai calc pe stadion pana nu vad ceva palpabil), iar de anul acesta nici NU mai imi fac abonament, si nici nu mai imi cumpar tricouri. Ce semanati...aia culegeti. Singurul plus este Mircea Rednic. In rest....pamant de flori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  09 Mai 2019, 10:47

Dinamo vrea să fie ca Viitorul. Diferența este că Viitorul crește jucători, iar Dinamo caută strânsură/

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Mai 2019, 09:44

Transferuri de calitate?de calitate îndoielnică,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează